• 8 Spirit-teams succesvol in beker

Afgelopen weekend werden nog diverse bekerwedstrijden gespeeld die bij aanvang van het seizoen werden afgelast. Nu ook deze wedstrijden in de poulefase zijn gespeeld en nog slechts een enkel duel ingehaald moet worden, kunnen we nagaan welke teams zich geplaatst hebben voor de knock-outfase van het bekertoernooi.

Bij de senioren waren Spirit 5, 7 en 8 succesvol, ze liepen tegen geen enkele nederlaag op, eindigden als 1e in de poule en bekeren dus verder.

Bij de junioren was er succes voor JO15-2, dankzij een beter doelsaldo dan nummers 2 en 3 die ook 6 punten uit 3 duels pakten.  JO15-4 pakte 9 punten en gaat dus met deze 100% score overtuigend door.

Bij de pupillen zit JO13-5 nog in de wachtkamer met 6 punten. Een nog te plannen inhaalduel van de concurrentie moet de beslissing gaan brengen. JO13-6 moet zelf nog inhalen en heeft een ruime overwinning nodig op de koploper om door te gaan. MO13-1 pakte evenals de nummer 2 in de eindstand 4 punten uit 2 duels, doch doordat onze meiden 1 treffer meer scoorden dan de nummer 2 bekeren zij verder. Dat het andersom kan weet JO11-1, zij hadden juist een doelpunt te weinig gescoord om op doelsaldo verder te kunnen in de beker. JO11-3 en JO11-7 plaatsten zich wel voor de eerste knock-outronde.