• Afgelopen woensdagmiddag bracht Hans Boere met zijn naaste familie een laatste groet aan zijn club. Het was een indrukwekkend eerbetoon.

Met het leggen van witte rozen op zijn baar namen leden van de werkploeg en Spiritvrienden met wie Hans nauw heeft gewerkt afscheid van een Spiritman in hart en nieren.

De plek waar Hans stond was hem dierbaar. Tussen het clubgebouw en de voetbalvelden.

Het clubgebouw waaraan hij vanaf de bouw vele jaren zijn niet geringe bijdrage aan heeft geleverd. De velden waarop hij zoveel mooie uren doorbracht.

Hans vrouw had prachtige woorden waarmee ze aangaf welke grote rol Spirit in het leven van Hans speelde en dat hij zo enorm trots was op zijn club.

Het was een bijzonder eerbetoon. Het was Hans laatste groet.

Rust zacht …