• Autobedrijf Blok breidt sponsoractiviteiten uit

    Autobedrijf Blok, gevestigd aan de IJsseldijk Noord in Ouderkerk a/d IJssel heeft zich voor 3 jaar verbonden aan het huidige 10e elftal van VV Spirit. Naast nieuwe tenues wordt het gehele team ook voorzien van nieuwe trainingspakken en tassen. Ter gelegenheid van deze nieuwe sponsor-impuls heeft Spirit 10 zich omgedoopt tot Spirit 1.0

    Autobedrijf Blok is al sinds 1986 een begrip in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving. Bij hen staan kwaliteit , prijs en service hoog in het vaandel. Blok streeft naar een zo kort mogelijke wachttijd en een prettige, persoonlijke benadering.

    Blok is een Bosch Car Service Bedrijf en Lid van de Bovag afdeling Auto.

    Autobedrijf Blok is gespecialiseerd in het in- en verkopen van het merk Opel. Ook voor verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en lichte bestelauto’s voor alle merken, bent u aan het juiste adres. U kunt ook terecht voor reparatie en onderhoud aan alle automerken. Een team van professionals staat voor u klaar. Voor kleine reparaties bieden wij Snelservice, uw auto klaar terwijl u wacht.

    Blok heeft besloten tot deze sponsoring omdat ze in dit fameuze vriendenteam een prima platform zien om hun naamsbekendheid en klantenkring te vergroten. "Met name de positieve uitstraling en de sportieve speelstijl van deze mannen heeft dit besluit gesterkt", aldus Martijn Blok.