• Bar- en keukenpersoneel gezocht

De kantine-inkomsten zijn voor een club als Spirit van onmisbare waarde. Gelukkig zijn veel leden en familieleden van leden bereid periodiek ons te helpen met bar- en keukenwerkzaamheden.

Vanwege het stoppen van maar liefst 5 vaste krachten achter de bar zijn wij dringend op zoek naar nieuwe mensen die een aantal keren per seizoen op een zaterdag achter de mooie bar van onze club willen staan. Uiteraard mag je je ook samen met een vriend/vriendin opgeven, zodat jullie samen de bardienst kunnen draaien. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opnemen van de bestellingen en afrekenen via ons kassasysteem en het uitserveren van snoep, koffie, thee, frisdrank, bier en wijn. Uiteraard wordt je uitgebreid ingewerkt en leren je de fijne kneepjes van onze kassa (zeer gebruiksvriendelijk), het tappen van een prachtig biertje en het schenken van de overige dranken. We zoeken met name mensen voor de middagploeg (14.00-18.00 uur), maar uiteraard kunnen we voor de ochtendshift (10.00-14.00 uur) ook altijd mensen gebruiken. Mocht je liever je bezig houden in de keuken, voor het bereiden van alle lekkere broodjes en snacks: ook hier zoeken we altijd mensen voor.

Zoals gezegd zoeken we met name mensen vanaf het volgende seizoen (ingang 1 september). We hebben u keihard nodig. Een aantal malen per seizoen voor de club waar u of uw zoon of dochter wekelijks zoveel plezier beleeft. Bij belangstelling ontvangen wij graag een e-mail met uw gegevens op info@vvspirit.nl

En als gezegd: je mag je uiteraard ook in duo’s opgeven.