• Bekerwedstrijd

Op zaterdag 18 september ging ons vrouwen 1 op bezoek bij rvc'33 voor de laatste bekerwedstrijd.
    De 1e 2 waren al gewonnen dus we begonnen met veel vertrouwen aan deze wedstrijd.
    Om 17:00uur werd er afgetrapt door de thuis ploeg. Wij begonnen rommelig aan de wedstrijd, maar kregen wel binnen 3 minuten al een grote kans van Marieke die maar net over het doel ging.
    Na 10 min kregen wij meer vat op de wedstrijd en na slecht uitverdedigen van RVC kwam de bal voor de voet van Chimene en schoot zij van afstand de bal in het net. Hierna volgende nog vele kansen maar we beloonde ons zelf niet. Er stond namelijk een goede keepster op het doel die een hoop reddingen verrichte.
    Door het zonnige weer werd er een drinkpauze ingelast, zodat iedereen weer op adem kon komen. Na de drinkpauze kreeg RVC al vrij snel een grote kans, maar deze ging er niet in. 10 min voor rust werden er nog 2 doelpunten aan onze kant gemaakt door Anne en chimene. Zo gingen wij met 0-3 de rust in. In de rust werden er wat wissels doorgevoerd en zo begonnen wij aan de 2e helft. Het positiespel waar wij wekelijks op trainen was niet zichtbaar op het veld. Het was rommelig en weinig rust aan de bal. Door de warmte en met een 0-3 voorsprong hoefde wij ook niet meer volle bak en lieten wij RVC wat meer aan voetballen toe komen. Gelukkig bracht onze voorstopper Anita daar verandering in en maakte de 0-4. RVC had in de slotfase nog 2 grote kansen maar Dionne wist de 0 te houden. Met deze uitslag zijn wij 1e geëindigd in onze poule. Dit geeft veel vertrouwen voor volgende week. Dan moeten wij aan de bak voor onze 1e competitie wedstrijd!