• Het seizoen zit er al een poosje op. De meeste spelers, trainers, leiders en andere vrijwilligers genieten van de vrije zaterdagen en doordeweekse avonden. De enige voetbal activiteiten die nog gaande zjn, zijn de zomerclinics. Verder zijn er nog een aantal personen bezig de laatste hand te leggen aan de teamindelingen voor het volgende seizoen.

  • Toch wordt er door de onderhoudsploeg nog hard gewerkt. Veld 3 is opnieuw ingezaaid en veld 4 is geheel gerenoveerd. Er is groot onderhoud gepleegd aan het kleinste veld van Spirit. Om het veld zijn nieuwe hekken geplaatst en ook de grote ballenvangers achter het achterste doel wordt vervangen. Ook de doelen krijgen nieuwe netten. Ook dit veld is ondertussen ingezaaid.

  • Binnenkort wordt er begonnen aan het ophogen van de bestrating rondom de kantine en kleedkamers. Het grote plein krijgt een metamorfose en er zal een groter terras voor de kantine gerealiseerd worden. Op de foto’s is de huidige situatie zichtbaar.

  • Momenteel wordt er ook gewerkt aan het hekwerk bij veld 2. De onderkant van het grote hek aan de kant van de woningen is in de loop der jaren (moedwillig?) kapot gemaakt, waardoor men onder het hek door kon kruipen. Met het plaatsen van nieuwe stevigere hekken zal men in de toekomst de normale weg moeten bewandelen.

  • Ook bij veld 1 wordt gewerkt. Een aantal lichtmasten staan schuin en zullen één deze dagen recht gezet worden. Ook de verlichting zal aangepast worden. M.i.v. volgend seizoen zal veld 1 verlicht worden met LED verlichting.

    Tot slot heeft Spirit grootse plannen om zonnepanelen aan te schaffen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het financiële plaatje. Vermoedelijk zal er tijdens het (begin van het) seizoen een grote hoeveelheid panelen op de Spirit daken geplaatst worden, genoeg om het gehele stroomverbruik op deze groene manier te voorzien.