• BK-IT en De Hon Verhuur sponsoren Spirit

Dat Spirit een levendige vereniging is, is wel bekend binnen de wijde regio. Dat dit gevolg heeft voor het aantal leden is ook helder. Maar ook steeds meer (grote) sponsors hebben de voetbalclub uit Ouderkerk weten te vinden om met financiële ondersteuning de club tot een bloeiende en aantrekkelijke vereniging te maken.

Ook de komende dagen gaan we weer aandacht besteden aan deze nieuwe sponsors, of sponsors die hun contract weer verlengd hebben. Vandaag is het de beurt aan een Topsponsor die al enkele jaren aan onze vereniging verbonden is: BK-IT uit Krimpen a/d IJssel en De Hon Verhuur uit Capelle a/d IJssel.

B-K IT Solutions helpt bedrijven om met de slimme inzet van modern technologieën kostenbesparingen te realiseren op het gebied van ICT. BK IT onderscheidt zich door innovaties op het gebied van ICT sneller toe te passen dan andere ICT dienstverleners. Om dit te bereiken zijn zij actief bezig met het onderzoeken en bijhouden van nieuwe mogelijkheden en kansen. Zo kunnen ze altijd beter, sneller, efficiënter en effectiever zijn dan anderen. Uiteindelijk helpt BK IT hun klanten zo tijd en geld te besparen op zowel de korte als lange termijn.

De Hon verhuur is het adres voor grond- weg en waterbouwprojecten. Bestratingen, ontwerpen, etc., niets is Pieter de Hon, eiegnaar van De Hon Verhuur te gek. Van particulier tot het MKB, de Hon staat voor u klaar als het gaat om infrastructurele werken.

Zowel Pieter de Hon, als Bas Kraan, eigenaar van BK-IT, zijn echte Spirit mensen. Naast voetballen vervullen ze ook functies als teamleider, stratenmaker en barman bij Spirit. Tijd voor deze 2 rasondernemers om eens wat aan hun naamsbekendheid te gaan doen. BK-IT is al jaren trouwe sponsor van de voetbalclub uit Ouderkerk, en nu komt De Hon daar bij. Als sponsors van het 7e team, zullen zij de komende jaren weer garant staan voor een mooie ondersteuning van de door hen zo geliefde club.