• Bomenwacht nieuwe Topsponsor jeugdafdeling

Dat Spirit een levendige vereniging is, is wel bekend binnen de wijde regio. Dat dit gevolg heeft voor het aantal leden is ook helder. Maar ook steeds meer (grote) sponsors hebben de voetbalclub uit Ouderkerk weten te vinden om met financiële ondersteuning de club tot een bloeiende en aantrekkelijke vereniging te maken.

De komende dagen gaan we aandacht besteden aan deze nieuwe sponsors, of sponsors die hun contract weer verlengd hebben. Vandaag is het de beurt aan Bomenwacht Nederland BV uit Capelle a/d IJssel.

Als uw onafhankelijke kennispartner in bomen ondersteunt Bomenwacht Nederland boomeigenaren en -beheerders bij het aangaan van deze uitdagingen. Zij voorzien u van hoogwaardig onderzoek, advies en het antwoord op al uw vragen op het gebied van bomenbeleid en bomenbeheer. Directeur Leon Spek van Bomenwacht voelt zich als een vis in het water tussen het groen. Toch heeft hij zelf helemaal geen voetbalachtergrond. Maar doordat hij praktisch tegen het voetbalpark aan woont, en zijn zoontje ook nog eens is gaan voetballen, is de liefde voor Spirit ontstaan. "Geweldig wat ze allemaal voor de jeugd doen. Ik zie mijn zoon de hele zaterdag niet. Altijd bezig in een goede beschermde ongeving. Wat dat betreft vind ik Spirit een geweldige club". Reden voor Leon om eens na te gaan denken over sponsoring bij Spirit. Een keuze voor de jeugdafdeling was snel gemaakt. Samen met Machinefabriek Van der Waal is Bomenwacht nu de Topsponsor voor de gehele jeugdopleiding. De komende 3 jaren zal de naam Bomenwacht terugkomen op de tenues van alle trainers. "En dat zijn er nogal wat bij Spirit. Ruim 100. Maar er is ook wat nodig om die bijna 600 jeugdleden met plezier beter te leren voetballen", sluit Spek lachend af.