• Clubpas Info

  Wat is de Spirit Clubpas?

  De Spirit Clubpas is een veelzijdig betaalmiddel dat je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je bij Spirit aan de bar afrekenen. Je hebt dus geen contant geld meer nodig op Spirit, hetgeen wel zo veilig en gemakkelijk is.
  Betalen met je Spirit Clubcard levert je bovendien het nodige voordeel op, want hoe meer je opwaardeert, hoe meer korting (of: extra tegoed) je krijgt op je kaart. De Spirit Clubpas is dan ook hèt uitgelezen betaalmiddel op Spirit.

  vragen of aanvragen over de clubpas mail je naar: clubcard@vvspirit.nl

  spirit-clubcard

  Wat is de Spirit Clubcard?

  De Spirit Clubcard is een veelzijdig betaalmiddel die je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je bij Spirit aan de bar afrekenen. Je hebt dus geen contant geld meer nodig op Spirit, hetgeen wel zo veilig en gemakkelijk is. In de toekomst kun je bij Spirit sponsoren ook nog extra saldo sparen. Betalen met je Clubcard levert je bovendien het nodige voordeel op, want hoe meer je opwaardeert, hoe groter je extra bedrag wordt dat je van ons als bonus krijgt (voorbeeld: wanneer u €50 opwaardeert, krijgt u €53 tegoed bijgeschreven op uw Spirit-card). De Spirit Clubcard wordt daarmee hèt betaalmiddel op Spirit. 

  Starten met de Spirit Clubcard?
  Voor je met de Spirit Clubcard kan betalen, dien je de Spirit Clubcard te activeren door deze op te waarderen met een saldo. Dit kun je thuis eenvoudig zelf doen via de website van Spirit. Per e-mail ontvangt u de benodigde inloggegevens. Je bepaalt ook zelf welk saldo je op jouw kaart wilt zetten. Vanwege de transactiekosten willen wij wel een minimum opwaardeerbedrag van €10. Tevens belonen wij het wanneer u een groter bedrag in 1 maal opwaardeert, namelijk 2% bij opwaardering van €10 tot €25, 4% bij €25 tot €50 opwaardering en maar liefst 6% bij €50 opwaardering of meer. Dit gebeurt veilig via een i-Deal transactie, waarmee je je geld overmaakt van een privé bankrekening naar de rekening, die aan jouw Spirit Clubcard is gekoppeld. Er komt dus geen geld op de Spirit Clubcard zelf te staan. Mocht je de clubcard onverhoopt kwijt raken, dan kun je hem blokkeren, waardoor je over het openstaande saldo blijft beschikken. 

  Kan ik ook saldo laden aan de bar op Spirit?Ja, saldo laden kan ook aan de bar bij Spirit. In dat geval betaal je per PiN en wordt dat bedrag direct op je Clubcard geladen. Opwaarderen met contant geld is niet mogelijk. 

  Hoe zit het met de Spirit Clubcard voor minderjarige Spirit-leden?
  Voor ouders/verzorgers van minderjarige Spirit-leden bestaat de mogelijkheid om het saldobeheer over de Spirit Clubcard van hun kind te voeren. Hiermee is het saldo te limiteren en heb je als ouder/verzorger de zekerheid dat het saldo uitsluitend op Spirit kan worden aangewend. 

  Is er een Spirit Clubcard voor niet leden?
  Ja, er is een Spirit Clubcard voor niet leden. Ouders, verzorgers en niet leden zoals bezoekers, kunnen ook een Spirit Clubcard aanvragen en op die manier meeprofiteren van de voordelen die de Spirit Clubcard biedt. Aanvragen kan via een e-mail naar clubcard@vvspirit.nl vul het contactformulier in, vermeld hierin naast je volledige naam, adres, woonplaats en postcode, ook je geboortedatum en e-mail adres. De kosten van de clubcard bedragen €5, en zullen bij ophalen van de card worden geïnd. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met persoonsgegevens en worden deze in geen geval aan derden verstrekt. 

  Is er een Spirit Clubcard voor teams?
  Ja, het is mogelijk een Team-Clubcard aan te vragen. Per team kan er een kaart worden aangevraagd, waarbij onderling het beheer en saldo dient te worden geregeld. De kosten van een Team-Clubcard bedragen € 5,-. Voor aanvragen stuurt u een mail naar clubpas@vvspirit.nl of vul het contactformulier in.

  Zijn er kosten verbonden aan de Spirit Clubcard?
  Bij de introductie zijn de clubcards kosteloos verstrekt aan leden. Nieuwe cards voor niet-leden kunnen worden aangevraagd tegen kostprijs ad €5. Bij vermissing bedragen de administratiekosten voor een vervangende pas €10. 

  Hoe krijgen nieuwe leden een Clubcard?
  Bij lidmaatschap wordt de kaart automatisch toegestuurd.

  Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing?
  Ook bij diefstal of vermissing gaat u naar mijnics.nl. U kunt daar direct uw kaart blokkeren en een nieuwe aanvragen als u inlogt via opladen clubcard.

  Ik heb geen email met wachtwoord ontvangen, wat moet ik doen?
  Per e-mail ontvangt u de benodigde inloggegevens. indien u geen gegevens heeft ontvangen, of uw e-mailadres niet bekend is bij de Spirit, stuur dan een e-mail naar naar clubcard@vvspirit.nl of vul het contactformulier in.

  Wie doet de administratie van de Spirit Clubcard?
  Voor de administratieve afhandeling heeft Spirit een overeenkomst gesloten met Le Credit Sportif. Zij zijn leverancier van de kassaterminals in het clubgebouw en beheren de backoffice van de Clubcard. 

  Via welke website kan ik de Spirit Clubcard opladen?
  In het menu van de website staat een link naar het inlogscherm van Le Credit Sportif.

  spirit-clubcard-bij-de-hand