• Controlin nieuwe hoofdsponsor Spirit

Dat Spirit een levendige vereniging is, is wel bekend binnen de wijde regio. Dat dit gevolg heeft voor het aantal leden is ook helder. Maar ook steeds meer (grote) sponsors hebben de voetbalclub uit Ouderkerk weten te vinden om met financiële ondersteuning de club tot een bloeiende en aantrekkelijke vereniging te maken.

De komende dagen gaan we aandacht besteden aan deze nieuwe sponsors, of sponsors die hun contract weer verlengd hebben. Vandaag is het de beurt aan Controlin uit Ridderkerk.

Kennis, kunde en componenten. Dat is waar Controlin als technische handelsonderneming voor staat. Met een groot aantal artikelen op elektrotechnisch gebied van gerenommeerde fabricaten leveren zij oplossingen voor een brede range van markten. Kwaliteit staat daarbij voorop. Produkten als meetinstrumenten, trafo’s, shunts, bewakingsrelais en besturingen worden afgezet op markten als Utiliteit, Scheepvaart, Olie en Gas, Chemie en petrochemie, Energieopwekking en vele andere. Vanuit de moderne en mooi gelegen vestiging in Ridderkerk zijn door de hoge voorraden zeer snelle levertijden mogelijk. Harry Brands, oprichter en directeur van Controlin vertelt over zijn link met voetbal: "Helemaal niets", zegt hij met de voor hem zo kenmerkende bulderlach. "Maar ik woon nu zo’n 20 jaar op een zodanige afstand van Spirit dat ik het toegangshek kan zien, en ik vind het allemaal prachtig wat daar op die club gebeurt. En nee, ik erger me er niet aan wanneer ik zaterdags mijn auto niet kan parkeren omdat de hele wijk weer vol geparkeerd staat, maar ik geniet juist van de gedachte dat er op dat moment honderden volwassenen en kinderen genieten van hun geliefde sport. Dat is toch geweldig. Dat is ook de reden dat ik graag wil sponsoren. Voorzitter Henk Lammertse is een goede vriend van mij en tijdens een van onze vele gesprekken werd ik eigenlijk steeds enthousiaster. Uiteindelijk is er het ultieme uitgekomen en dat is dat ik de komende jaren hoofdsponsor word van Spirit. Samen met Goos zullen we op de voorkant van het shirt van het 1e en 2e elftal komen. Het lijkt zelfs wel of onze logo’s op elkaar zijn afgestemd". Uniek in onze geschiedenis, want samen met ING en Dekker Transport beschikt Spirit nu dus over maar liefst 4 hoofdsponsors. Dat we daar bij Spirit trots op zijn is uiteraard vanzelfsprekend.