• vv Spirit – Corona Protocol en Regelgeving op wedstrijddagen

In verband met de gedeeltelijke lockdown gelden bij v.v. Spirit per 14/10/2020 22:00 de volgende maatregelen (update 15/10 14:15):

1. Alle competitiewedstrijden en oefenwedstrijden tegen andere verenigingen komen per direct te vervallen.
    2. Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen, uitgezonderd voor O19. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Per direct vervallen daarom de wedstrijden en reguliere trainingen van de senioren. Er zal de komende periode worden onderzocht of en hoe we deze trainingen op een andere wijze vorm kunnen geven.
    3. Voor alle jeugdteams kunnen de reguliere trainingen doorgaan. Op de zaterdagen zal er met ingang van zaterdag 31 oktober 2020 voor al deze teams onderlinge wedstrijden worden georganiseerd. Iedereen wordt hier verwacht, individueel afzeggen conform de gebruikelijke afzeggingsprocedure. Tot die tijd is het spelen van een onderlinge wedstrijd alleen op aanvraag teamleiding mogelijk.
    4. Begeleiders en spelers 18+ dienen strikt de 1,5 meter tot elkaar in acht te nemen, uitgezonderd tot jeugd t/m 12 jaar.
    5. Personen met corona-gerelateerde klachten (zowel 18+ als jonger) dienen thuis te verblijven. Voor aanvang van elke training en onderlinge wedstrijd dient door de begeleiding een gezondheidscheck te worden gedaan.
    6. Publiek is niet toegestaan op het sportcomplex. Naast de organisatie zijn alleen teambegeleiding en desbetreffende spelers toegestaan op ons complex. Zij dienen na de wedstrijd/training ons complex DIRECT weer te verlaten. Even nagenieten en wat drinken met elkaar is helaas nu even niet toegestaan.
    7. Op het terrein zijn VERPLICHTE looproutes aangegeven d.m.v. GROENE (IN) pijlen en RODE (uit) pijlen. Bij de ingang en op het centrale plein hangen plattegronden met de looproutes.
    8. Naast de sportkantine zijn ook douches en kleedkamers gesloten. Men dient dus aangekleed met eigen trainingskleding het sportterrein te betreden. Toilet is bij hoge nood toegankelijk (kleedkamer 7/8 mannen, 1/2 vrouwen), max. 1 persoon per kleedkamer.
    9. Alleen eigen bidons voorzien van naam mogen worden gebruikt. Tijdens onderlinge wedstrijden zal er geen drinken vanuit de club aangeboden worden. Hesjes/shirts dienen na afloop van elke voetbalactiviteit gewassen te worden.
    10. In de verzorgings-/fysioruimte mogen maximaal 2 mensen tegelijkertijd behandeld worden. Personen dienen buiten de ruimte te wachten op hun beurt.
    11. Er zal streng worden toegezien op handhaving van de regelgeving. Bij meerdere waarschuwingen zouden personen of teams uitgesloten kunnen worden van de voetbalactiviteiten. Met elkaar (organisatie, begeleiders en spelers) zorgen we ervoor dat we conform de geldende regels onze sport kunnen blijven uitvoeren!

• Hoe werkt PiM – MijnPlek

Ik wil graag registreren. Wat nu?

Stap 1 – download de app

De PiM app (zoek op PiM ID) is te vinden in zowel de Appstore voor iPhone/Apple als de Playstore voor Android telefoons. Hieronder staan de links direct naar de verschillende stores.

Installatie

Voer de volgende stappen uit:
    1. Zoek de PiM ID app in een van de stores op als het niet lukt met de bovenstaande links.
    2. Installeer de PiM app.
    3. Open de PiM app en volg eenmalig de stappen. Wij controleren je opgegeven mobiele telefoonnummer (via sms) en je emailadres door een code via de mail te versturen.
    4. Maak een pincode aan en geef tot slot akkoord voor toegang tot je camera zodat je kunt scannen.

• Stap 2 - registreren

Zodra je op het Spirit complex komt zal op het entree betaalhuisje een QR code hangen (zie hieronder). Scan deze met je PiM app.

Wanneer je dit liever thuis doet doe dan de volgende stappen:

Ga naar: https://vvspirit.checkin.mijnplek.nl of

Scan de QR code en bij de ingang van het Spirit-complex en bevestig je Checkin.

Heb je vragen? Neem contact op met info@pim.app en wij helpen je verder.

• Plattegrond ingang, velden en looproute