• vv Spirit – Corona Protocol en Regelgeving op wedstrijddagen

In verband met de gedeeltelijke lockdown gelden bij v.v. Spirit
    vanaf 26 juni 2021 de volgende maatregelen:

1. Wedstrijden zijn voor alle leeftijden weer toegestaan.
    2. Toegang tot het sportcomplex is ook weer toegestaan voor publiek. Daarbij dient de  1,5-meter tot elkaar in acht te worden genomen, uitgezonderd tot jeugd t/m 12 jaar en van hetzelfde huishouden.
    3. Personen met corona-gerelateerde klachten (zowel 18+ als jonger) die geen negatieve test kunnen overleggen dienen thuis te verblijven. Voor aanvang van elke training en onderlinge wedstrijd dient door de begeleiding een gezondheidscheck te worden gedaan.
    4. Op het terrein zijn VERPLICHTE looproutes aangegeven d.m.v. GROENE (IN) pijlen en RODE (uit) pijlen. Bij de ingang en op het centrale plein hangen plattegronden met de looproutes.
    5. De kantine en terras zal geopend zijn conform de geldende richtlijnen van de overheid.
    6. Indien gewenst kan van de kleedkamers gebruik worden gemaakt. We adviseren max. 6 tot 8 personen per kleedkamer tegelijkertijd. Douchen is mogelijk, doch niet verplicht en op eigen risico. Binnen de kleedkamers en onder de douche dient voor ieders veiligheid de 1,5 meter onderlinge afstandsregel gehandhaafd te blijven. Geadviseerd wordt tijdens de rust op het veld te blijven.
    7. In de bestuurskamer mogen maximaal 6 personen tegelijkertijd aanwezig zijn. In de verzorgings-/fysioruimte mogen maximaal 2 personen tegelijkertijd behandeld worden. In het ballenhok maximaal 2. Men dient buiten te wachten op hun beurt.
    8. Alleen eigen bidons voorzien van naam mogen worden gebruikt. Tijdens wedstrijden is het eventueel mogelijk limonade te halen in het ballenhok aan de zijkant naast kleedkamer 3. Hesjes/shirts dienen na afloop van elke activiteit gewassen te worden.
    9. Er wordt toegezien op handhaving van de regelgeving. Bij meerdere waarschuwingen zouden personen of teams uitgesloten kunnen worden van de voetbalactiviteiten. Met elkaar (organisatie, begeleiders en spelers) zorgen we ervoor dat we conform de geldende regels onze sport veilig kunnen blijven uitvoeren!
  • Hoe werkt PiM – MijnPlek

Ik wil graag registreren. Wat nu?

Stap 1 – download de app

De PiM app (zoek op PiM ID) is te vinden in zowel de Appstore voor iPhone/Apple als de Playstore voor Android telefoons. Hieronder staan de links direct naar de verschillende stores.

Installatie

Voer de volgende stappen uit:
    1. Zoek de PiM ID app in een van de stores op als het niet lukt met de bovenstaande links.
    2. Installeer de PiM app.
    3. Open de PiM app en volg eenmalig de stappen. Wij controleren je opgegeven mobiele telefoonnummer (via sms) en je emailadres door een code via de mail te versturen.
    4. Maak een pincode aan en geef tot slot akkoord voor toegang tot je camera zodat je kunt scannen.

• Stap 2 - registreren

Zodra je op het Spirit complex komt zal op het entree betaalhuisje een QR code hangen (zie hieronder). Scan deze met je PiM app.

Wanneer je dit liever thuis doet doe dan de volgende stappen:

Ga naar: https://vvspirit.checkin.mijnplek.nl of

Scan de QR code en bij de ingang van het Spirit-complex en bevestig je Checkin.

Heb je vragen? Neem contact op met info@pim.app en wij helpen je verder.