• CORONA UPDATE/Nieuwe trainingsschema's

Afgelopen zaterdag is het Spirit Outbreak Team weer bij elkaar gekomen om de eerste trainingsweken te evalueren. En het was een prima start! De door Spirit opgestelde en verspreide protocollen zijn door de leden goed bestudeerd en opgevolgd waardoor we met veel tevredenheid terugkijken op de eerste 2 weken. Onze dank gaat daarbij uit naar alle mensen van de jeugdafdeling die fantastisch werk hebben geleverd! Ook dank aan de spelers van Mannen 1 en 2 en Vrouwen 1 die direct de helpende hand hebben toegestoken bij de trainingen en bij de controle aan de poort en op het voorplein!

Uiteraard is met name het op 1,5 meter trainen even wennen, maar gaandeweg ging dat prima. Dank gaat daarom ook uit naar onze leden en de ouders, want alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we bij Spirit op een veilige manier kunnen sporten.

Met ingang van volgende week mogen ook de senioren, op 1,5 meter afstand, weer gaan trainen. Hiervoor wordt het doordeweekse schema en zaterdag schema aangepast en protocollen met hen gedeeld, zodat ook alle senioren de gelegenheid krijgen te trainen.

In de maand juni gaan we ook voor de jeugd weer de jaarlijkse Zomer Clinics en Meiden Clinics organiseren voor leden en niet-leden tussen de 4 en 12 jaar. Dat zal qua tijdsblokken en velden ruim worden opgezet. Deze worden binnenkort aangekondigd. Voor de oudere jeugd gaan we een soortgelijke activiteit organiseren.

De komende weken zullen we zeer alert moeten blijven met elkaar, de regels volgen en elkaar aanspreken mocht dat per ongeluk niet gebeuren. Samen zijn wij Spirit!

Heeft U vragen, goede ideeën of opmerkingen, mailt U gerust naar sot@vvspirit.nl

Het Spirit Outbreak Team