• Dames/Meiden Voetbal

Ben je tussen de 5 en 17 jaar, en heb je interesse in meidenvoetbal, dan moet je bij vv Spirit zijn! Ons doel is om te groeien naar de grootste en leukste meidenvoetbalvereniging van de regio Krimpenerwaard en omstreken. Ook hebben we een vrouwenteam voor meiden/vrouwen van 18 jaar en ouder.

Waarom vv Spirit?

Inmiddels hebben we 5 meidenteams en een vrouwenteam. Daarmee zijn we in 2 jaar uitgegroeid tot een serieuze meidenafdeling en wordt er met veel plezier gevoetbald. De meiden/vrouwen hebben zich dankzij de enthousiaste trainers/trainsters en leiders/leidsters goed ontwikkeld!

Wat betreft Spirit is dit nog maar het begin. We willen graag uitgroeien tot de grootste en beste meiden- en vrouwenafdeling van de regio. Daar gaan we de komende jaren hard aan werken. Het doel is om elke jaar een paar meiden- en vrouwenteams toe te voegen aan onze mooie club.

Dat de club daar zich daar volledig achter schaart is wel gebleken uit de mooie nieuwe meidenkleedkamers en het feit dat we een goede organisatie met een eigen Hoofd Jeugdopleiding, een Technisch Coördinator, Hoofdtrainer en Wedstrijdsecretaris hebben staan.

De trainers die de trainingen leiden hebben allen hun KNVB trainersdiploma’s gehaald en we bieden leuke en uitdagende oefenstof aan tijdens de training. Onze doelstelling is om met plezier beter te leren voetballen. We vinden het belangrijk dat jeugdspeelsters zonder druk zelf het spel kunnen ontdekken met de trainer/trainster en coach, die ze daarbij ondersteunt. Plezier gaat daarbij boven winnen!

We hebben uitgebreid contact met de KNVB en onze samenwerkingspartner Excelsior om het meidenvoetbal verder te ontwikkelen en doen mee aan het ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal van de KNVB. Centrale thema’s zijn: de positionering van het meiden- en vrouwenvoetbal, en een verenigingsorganisatie die is afgestemd op meiden- en vrouwenvoetbal en de kwaliteit hiervan waarborgt.

Ben je geïnteresseerd geraakt, kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen op onze vereniging. Je kunt altijd een paar keer gratis meetrainen met jouw eigen leeftijdgenoten om te proeven van het voetballen en natuurlijk kennis te maken met onze leuke vereniging.

Stuur een mailtje naar meidenvoetbal@vvspirit.nl voor meer informatie. Je mag ons ook even bellen.

Contactpersonen:

MEIDEN: ALLE LEEFTIJDEN meiden@vvspirit.nl -