• Daniél Bierings Navarrete volgt Chris van der Weide op als trainer van Spirit 3

    Vanaf aankomend seizoen is Daniél Bierings Navarrete trainer van Spirit 3. Daniél, die afgelopen jaar zijn trainersdiploma heeft behaald, was assistent bij Spirit 2. Hij zal geassisteerd worden door de huidige assistent van Spirit 2, Victor van Dort.

    Daniél volgt Chris van der Weide op die na 15 jaar stopt als trainer. Chris heeft 10 jaar als jeugdtrainer en de laatste 5 jaar als trainer bij Spirit 3 gewerkt. Naast het trainerschap zet Chris zich als vrijwilliger al jaren op nog veel meer vlakken in voor de club, o.a. als scheidsrechter. Ook heeft Chris jarenlang de kleding verzorgd bij Spirit.

    Spirit is de clubicoon dan ook enorm dankbaar voor zijn jarenlange inzet als trainer en is blij dat Chris heeft aangegeven om door te gaan met andere vrijwilligerstaken. 

    Met het oog op de huidige en toekomstige doorstroom van talentvolle jeugd naar de senioren, als gevolg van een uitstekende jeugdopleiding, wordt Spirit 3 aankomend seizoen een volwaardig opleidingselftal met alle faciliteiten en (rand)zaken die daarbij horen. Een opleidingselftal dat wordt versterkt door spelers met de nodige ervaring. Met dit (extra) opleidingselftal biedt Spirit een passende en gewenste ruimte om meer (jonge) talenten in de senioren op een prestatief niveau te laten doorontwikkelen. 

    Op de foto ziet u Jelmer Nomen, bestuurslid Technische Zaken en Daniél Birerings Navarette.