• Spirit speelt zaterdag de uitwedstrijd tegen De Zwerver. De ploeg uit Kinderdijk staat na 3 speelronde op de 8e plaats. De Zwerver verloor de 1e wedstrijd van het seizoen bij Rozenburg met 2-1. Een week later werd op eigen veld met 4-3 gewonnen van CWO. Vorige week verloor het op bezoek bij Alexandria’66 (3-2).
    De Zwerver is vorig seizoen na 3 jaar in de 3e klasse via de nacompetitie weer gepromoveerd naar de 2e klasse. De Zwerver heeft lange tijd op dit niveau gespeeld. Van 1998 tot 2016 kwam de ploeg aan de andere kant van de Lek uit in de 2e klasse. Het speelde zelfs tussendoor nog 4 seizoenen in de 1e klasse.
    Spirit en De Zwerver kwamen elkaar in competitieverband 3 keer eerder tegen. De wedstrijden, waarvan geen uitslag bekend is, werden gespeeld aan het begin van de jaren ’80.
    De wedstrijd De Zwerver tegen Spirit wordt om 15.00 uur gespeeld op Sportpark De Schans (Smitweg 6 in Kinderdijk) en staat onder leiding van scheidsrechter Moussaoui.

• Volgende wedstrijden:
    Zaterdag 19 oktober: Spirit - DCV (competitie), aanvang 15.00 uur
    Zaterdag 26 oktober: Deltasport - Spirit (competitie), aanvang 14.30 uur
    Zaterdag 2 november: Spirit - NSVV (competitie), aanvang 15.00 uur
    Zaterag 9 november: CWO - Spirit (competitie), aanvang 14.30 uur
    Zaterag 16 november: N.N.B.
    Zaterag 23 november: Spirit - Sparta (competitie), aanvang 15.00 uur
    Zaterag 30 november: Charlois - Spirit (competitie), aanvang 15.00 uur