• Dekker Transport verlengt contract als hoofdsponsor

Dat Spirit een levendige vereniging is, is wel bekend binnen de wijde regio. Dat dit gevolg heeft voor het aantal leden is ook helder. Maar ook steeds meer (grote) sponsors hebben de voetbalclub uit Ouderkerk weten te vinden om met financiële ondersteuning de club tot een bloeiende en aantrekkelijke vereniging te maken.

De komende dagen gaan we aandacht besteden aan deze nieuwe sponsors, of sponsors die hun contract weer verlengd hebben. Vandaag is het de beurt aan Dekker Transport en Tankopslag uit Ouderkerk a/d IJssel.

Dekker verzorgt het logistieke proces van A tot Z voor u. De gehele logistieke keten van opslag, transport en handling van plantaardige oliën en vetten komt samen onder één dak. Bij alle schakels van het logistieke traject creëren ze optimale condities voor voedselveiligheid en milieu. Dekker beschikt over alle know how voor de handling van uw producten.

Al drie generaties lang is Dekker actief vanuit Ouderkerk a/d IJssel, vlakbij de haven van Rotterdam. Met de moderne faciliteiten en vestigingen in België̈ en Polen is Dekker een vooruitstrevende speler in Europa. Met een no nonsense mentaliteit en gedreven medewerkers kunt u rekenen op een betrouwbare en flexibele partner.

Als grootste werkgever van Ouderkerk voelde algemeen directeur Jan Duel er veel voor ook iets maatschappelijks voor het dorp te gaan doen. Omdat er veel mensen werkzaam zijn bij Dekker die of voetballen bij Spirit of er op een andere manier mee verbonden zijn, voelden zij er veel voor deze mooie club te steunen. Drie jaar geleden is Dekker begonnen als een van de hoofdsponsors bij Spirit en dat contract is nu verlengd. Ook de komende tijd zal het logo en de naam Dekker terugkomen op de broekjes van alle senioren en jeugdteams, en dat zijn er toch bijna 60. Als grootste voetbalclub van de regio Krimpenerwaard zit het met de publiciteit rondom Dekker dus wel goed.