• Spirit heeft dinsdagavond de vriendschappelijke wedstrijd tegen VVOR met 5-0 gewonnen. In de 1e helft zette Ruben Slooff zijn ploeg op 1-0. In de 2e helft werd het verschil groter. Tim van der Zee verdubbelde de voorsprong (2-0) waarna invallers Tjerk de Kogel (3-0) en Timme van Hof (4-0 en 5-0) de score uitbreidde.

Vooraf gezien:
    Spirit speelt dinsdagavond op het eigen sportpark een vriendschappelijke wedstrijd tegen VVOR. De Rotterdammers spelen al jaren in de 3e klasse. De meest recente confrontatie was in het seizoen 2017-2018. In de 3e klasse C won VVOR beide wedstrijden. In Ouderkerk werd met 0-1 gewonnen. In de jaren 'zero' won VVOR ook al 2 wedstrijden van Spirit. In 2001-2002 (2D)werd het 2-3 en in 2004-2005 (3B) verloor Spirit op eigen veld met 1-5. Eén keer eindigde de onderlinge strijd in een gelijk spel. In 2006-2007 werd het 1-1. In 2009-2010 won Spirit met 5-0 van de Rotterdammers.
    Eerder oefende VVOR op bezoek bij Zuidland. Er werd met 3-1 verloren. Afgelopen zaterdag opende VVOR het seizoen met een 2-2 gelijkspel in de eerste bekerwedstrijd. VEP uit Woerden was de tegenstander.
    De wedstrijd Spirit tegen VVOR begint dinsdag om 20.15 uur.