• Jong Spirit heeft dinsdagavond de vriendschappelijke wedstrijd tegen Spartaan’20 JO19-1 met 4-0 gewonnen.

In Jong Spirit zitten talentvolle spelers met een geboortedatum van ná 1 januari 1999, een mix van voornamelijk spelers uit Spirit 1, Spirit 2 en JO19-1. De tegenstander speelt 1e divisie.

Spelend op veld 1 van het Ouderkerkse sportcomplex startte Spirit voortvarend. Binnen 5 minuten stond de 1-0 al op het scorebord. Tjerk de Kogel gaf vanaf de rechterkant voor. Het was uiteindelijk Lukas Bos die het laatste tikje gaf.

De spits van Spirit 2 nam ook de 2e treffer voor zijn rekening. De Rotterdamse doelman had moeite met een voorzet van Tjerk de Kogel waarna hij weer het laatste tikje kon geven (2-0).

Het aanwezige publiek ging er maar eens goed voor zitten. Het was een wonder dat het na een half uur voetballen nog ‘slechts’ 2-0 was. Yuri Geneugelijk beloonde zichzelf niet na goed voorbereidend werk van Tjerk de Kogel. Laatst genoemde zag even later de volledig vrijstaande Anton de Koning over het hoofd en ging voor eigen succes.

Toch werd het nog voor rust 3-0 voor Spirit door een doelpunt van Noa Hofs.

In de 2e helft ging Spirit verder waar het in de 1e helft was gestopt. Dat resulteerde in een schot op de paal van Lukas Bos. De spits was nadrukkelijk aanwezig en schoot na ruim een uur spelen net over en even later weer op de paal.

In de slotfase tikte de lange aanvaller toch nog zijn 3e treffer van de avond in en bepaalde de eindstand op 4-0.

Vooraf gezien:
    Vanavond, 09 november, speelt Jong Spirit (talentvolle spelers met geboortedatum na 01-01-1999) in Ouderkerk een oefenwedstrijd tegen Spartaan’20 JO19-1. Het Rotterdamse jeugdteam komt uit in de 1e divisie.

Het beloofd weer een interessante wedstrijd te worden, waar onze talenten zich mooi kunnen meten aan een sterke tegenstander.

De wedstrijd wordt gespeeld op veld 1 en begint om 20.00 uur

Kom dat zien!