• Afgelopen seizoen heeft Sander Kalkman besloten om zijn actieve voetballoopbaan als selectiespeler van Spirit 1 te beëindigen. Sander kan met trots terugkijken op een prachtige carrière in de Spirit selectie waar hij meer dan 10 jaar onderdeel van is geweest en 245 officiële wedstrijden heeft gespeeld.

Om stil te staan bij zijn afscheid als selectiespeler organiseert Spirit een afscheidswedstrijd voor Sander op donderdag 16 september, aanvang wedstrijd 20:30 uur (2x25 min). In deze wedstrijd zullen (oud) selectiespelers het opnemen tegen een afvaardiging van de huidige selectie.

Team Kalkman:

Scheidsrechter: Arie Lingen
    Assistent scheidsrechters: Jan-Willem Baas / Lenard Broere
    Pupil van de week: Ezra Hagendijk

Uiteraard volgt na de wedstrijd de welbekende derde helft in de kantine, waar er onder het genot van een hapje en een drankje (oude) herinneringen kunnen worden opgehaald en Sander zelf nog even in het zonnetje wordt gezet.