• Een doelpuntenfestijn bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen!

Zaterdag 18 september 2021

Zonnig, geen wind en voor het eerst dit seizoen als team compleet - het bleek een voorbode voor een mooie wedstrijd.

SPV '81 was keurig op tijd met leuke kinderen en vriendelijke leiders. Aan de kant van Spirit begon Tamas Homyak als keeper terwijl in de 2e helft Daan Troost deze plek op zich nam. Na een voorzichtig begin bleek uiteindelijk Spirit toch een maatje te groot voor SPV '81. Julian Butter begon met een hattrick waarna ook Francesco Tijdmeter en Max Liber hun eerste doelpunten van de wedstrijd maakten. Uiteindelijk wist Julian er 6 te maken en Max en Francesco beide 4. Tamas kwam de 2e helft het veld in en wist er uiteindelijk ook nog 4 te scoren.

De doelpunten gaven een beetje een vertekend beeld omdat SPV '81 geen wissels had en zeker in de 2e helft hun spelers veel energie hadden gegeven. Daarnaast kon Spirit gemakkelijk scoren door het goede werk van Justin Tamatha en Niels Gravesteijn en Daan, die zijn eerste beurt als keeper had en zelfs een redding met een bloedneus moest bekopen!

Uiteindelijk zijn alle kinderen high-fivend en lachend vertrokken.