• Fysiotherapie samenwerking met Fysiovitaal

  Als je aan voetbal denkt, denk je helaas ook aan blessures. Een blessure betekent vaak tijdelijk even niet voetballen. Er is niks vervelender voor een voetballer om niet te mogen voetballen. Bij een blessure heb je vaak ook veel vragen. Wat voor blessure heb ik? Waar moet ik rekening mee houden? Wij van FysioVitaal Krimpen gaan samen met VV Spirit in zee om ervoor te zorgen dat deze vragen beantwoord worden. Ook zorgen wij ervoor dat spelers/speelsters en trainers bijgeschoold worden over het omgaan met blessures en waar nodig geven wij revalidatietraining op de club of in de praktijk. 

  Op drie verschillende momenten in de week zijn er fysiotherapeuten van FysioVitaal Krimpen aanwezig bij VV Spirit. Tijdens deze uren kun je vrij naar binnen lopen voor vrijblijvend advies en screening. Na zo’n screening kunnen er twee wegen bewandeld worden. De fysiotherapeut kan kiezen voor een behandeling in de zin van uitleg over de blessure, het adviseren van nuttige oefeningen of tapen. Mocht de therapeut uit de screening echter opmaken dat het gaat om een meer complexe blessure waarbij net wat meer aandacht nodig is, dan zal de therapeut de speler/speelster in de praktijk uitnodigen voor verdere behandeling.

  De methode die wij, FysioVitaal Krimpen, toepassen in onze behandelingen zijn daadkrachtig, effectief en doortastend. Hierbij stellen we gezamenlijk met jou behandeldoelen op die Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden (SMART) zijn. Onze jarenlange ervaring in het werken met (top)sporters vormt de basis voor deze methode. Bij ons staat eerlijke en betrouwbare zorg op nummer 1, gericht op jouw plezier in bewegen. FysioVitaal Krimpen gelooft in de kracht van bewegen en onze visie ‘plezier in bewegen, in eigen kracht’ sluit hier dan ook direct op aan.

  U kunt ook een afspraak maken rechtstreeks met Fysiovitaal door hier te klikken

  De drie momenten in de week zijn als volgt ingedeeld: 

  Dinsdag 18.30-19.30 voor de senioren - heren

  Woensdag 18.30-20.30 voor alle jeugdleeftijden

  Donderdag 19.00-20.30 voor de senioren – dames