Gezocht Wedstrijdsecretaris JO8-9-10

Ben jij een geboren organisator en planner (V/M)? Vind je voetbal leuk en communiceer je makkelijk? Dan is VV Spirit op zoek naar jou als wedstrijdsecretaris!
    Voor het nieuwe seizoen 2019-2020 zoeken we voor de J08-9-10 een nieuwe wedstrijdsecretarissen

Omschrijving
    De wedstrijdsecretarissen zijn primair verantwoordelijk voor de administratieve begeleiding van de elftallen per leeftijdscategorie. Hieronder vallen onder andere de afzeggingen, doorschuiven spelers, informeren ouders en leiders, begeleiding leiders, in samenspraak met Technische Jeugd Coördinator en Hoofdtrainer de teamindeling maken.
    - Communiceren van wijzigingen van wedstrijden aan trainers, en leiders
    - Ontvangen aanmelding nieuwe leden en deze i.o. met trainers indelen in de teams
    - 2x jaar bijeenkomst met de wedstrijdsecretarissen
    - 2x jaar bijeenkomst met hoofdtrainer, trainers en commissaris van de leeftijdscategorie