• Goed samenspel en grote inzet leidt tot doelpuntenregen!

  De 3e competitiewedstrijd...Nieuwerkerk uit, altijd een eind lopen ;)..
  7 velden en 28 kleedkamers, en dan zo'n kleine parkeerplaats! Enfin, vanuit alle omliggende woonwijken bereikten we uiteindelijk veld 5 en de warming up was een feit.
  De wedstrijd had een vliegende start, al na 5 minuten stond de 0-1 op het bord; een mooie actie van Elize zorgde ervoor dat Jayda de eerste er prima inschoot. Daarna volgde de ene na de andere kans, maar ondanks het veldoverwicht viel helaas de 1-1. De meiden herstelden snel en zetten met elkaar de schouders er onder, en met een prachtige solo actie schoot Evie gelukkig de 1-2 er in. Met goed combinatie voetbal, wat prachtige schoten op het doel, volgde al snel de 1-3 van Elize en de 1-4 van Nikki. Een prima voetballende Esperance zette Elize nogmaals voor de keeper: 1-5 ruststand!
  Even tijd om via de welbekende Corona looproute een kopje koffie te halen voor de supporters.
  De tweede helft ging direct goed van start, al heel snel scoorde Jayda de 1-6, en daarna, met een kneiterhard schot ook de 1-7. De meiden waren nu echt los: met verdienste van het hele team scoorde achter elkaar Esperance de 1-8, de 1-9 was weer voor Jayda, Elize maakte de 10e, Jayda de 11e en Elize maakte de laatste:
  1-12 ! Heerlijk potje, en leuk gevoetbald; beloofd nog genoeg moois voor dit seizoen...
  Ik stond lekker in het zonnetje, met naast mij twee supporters van de tegenpartij die elkaar aankeken en mompelden; 'dit was een treetje te hoog voor ons...'
  Dat is een mooi compliment toch? Tot de volgende :)