• Goos verlengt contract als hoofdsponsor

Dat Spirit een levendige vereniging is, is wel bekend binnen de wijde regio. Dat dit gevolg heeft voor het aantal leden is ook helder. Maar ook steeds meer (grote) sponsors hebben de voetbalclub uit Ouderkerk weten te vinden om met financiële ondersteuning de club tot een bloeiende en aantrekkelijke vereniging te maken.

De komende dagen gaan we aandacht besteden aan deze nieuwe sponsors, of sponsors die hun contract weer verlengd hebben. Vandaag is het de beurt aan 2 hoofdsponsors: Goos Communicatiemakers uit Ouderkerk a/d IJssel

Goos communicatiemakers gaat alweer het 10e jaar in als hoofdsponsor van Spirit. Tien jaar geleden nog bekend als drukkerij, maar inmiddels veel meer dan dat. Vanuit hun mooie pand in Ouderkerk verzorgt Goos onder andere naast het traditionele drukken, ook printing, signing en complete creaties van bijvoorbeeld nieuwe huisstijlen. Daarnaast heeft men een aparte afdeling die geweldige websides ontwerpen, onderhouden en hosten. Niet vor niets is de naam Drukkerij Goos een aantal jaren geleden veranderd in Goos Communicatiemakers. Volgens algemeen directur Ron Piek en commercieel directeur Marcel Goos zijn de banden met Spirit zeer warm. "Dat blijkt wel uit het feit dat we al 10 jaar hoofdsponsor zijn en sowieso nog enkele jaren doorgaan. Spirit is een club die altijd vooroploopt op het gebied van innovatie en communicatie en laten dat nu precies ook nog de dingen zijn die tot onze kerncompetenties horen", aldus Marcel Goos lachend. "Van die 10 jaar gaan we natuurlijk wel een feestje maken. We weten nog niet hoe, maar gaan er sowieso aandacht aan besteden". Ook de komende 3 jaar zal Goos onder andere op de voorzijde van het shirt van zowel het 1e als 2e elftal staan.