• Spirit organiseert zaterdag 8 juni a.s. weer een groots jeugdtoernooi. Ruim 80 teams van bijna 30 verschillende verenigingen zullen zaterdag gaan spelen om de hoogste plaatsen. ’s Morgens zijn de jongste deelnemers aan de beurt. Het middagprogramma is voor de oudere spelers.

Bereikbaarheid & Parkeren
    De ruimte voor het parkeren van auto’s is beperkt op de sportlaan. Een vriendelijk en dringend verzoek aan Spirit-leden zoveel mogelijk niet met de auto te komen. Verzoek aan de bezoekende verenigingen om met zo weinig mogelijke auto's te komen. Op die manier hopen we dat iedereen zijn auto op verantwoorde wijze kwijt te kunnen.
    Mochten er geen parkeergelegenheden zijn aan de Sportlaan, dan kunt u ook de auto aan de achterzijde van het Spirit terrein parkeren. U rijdt de Sportlaan terug en gaat rechtsaf. U rijdt nu op de Kerkweg. De 2de straat rechts (Julianastraat). Daarna gaat u de 1e rechts (Wilhelminastraat) en aan het eind links (Dekkerstraat). Daar komt u bij een parkeerplaats. U komt het Sportpark op door de parkeerplaats aan de rechterkant te verlaten en om het gebouw van de Schietvereniging heen te lopen.

• Parkeert u toch aan de Sportlaan?
    LET OP! Er geldt een parkeerverbod-zone langs de weg rondom de parkeerplaats. De politie controleert en bekeurt regelmatig!

• Stichting Breath
    Net als in voorgaande jaargangen is ook dit jaar aan het toernooi een goed doel gekoppeld. Hiervoor wordt een grote verloting georganiseerd. Op het plein staat een kraam waar de loten worden verkocht.

• Stichting Breath Care for Kids zet zich in om de leefsituatie van straatkinderen te verbeteren, hen een veilig (t)huis en structuur in hun leven te bieden zodat ze kunnen uitgroeien tot een stabiel volwassene.
    Breath Care for Kids opereert in verschillende landen vanuit eigen lokale organisaties: in Georgië, Roemenië en Oekraïne vangen wij kwetsbare kinderen op, we zorgen voor voorzieningen op het gebied van gezondheid, educatie, veiligheid en geestelijk welzijn. We bieden kinderen in uitzichtloze situaties de kans alsnog een evenwichtige toekomst op te bouwen.

Schminken
    Op het centrale plein staat een party tent waar de kinderen zich gratis kunnen laten schminken.

Prijsuitreiking
    Na afloop van het toernooi (12.30 en 17.00 uur) zal de prijsuitreiking plaatsvinden op de tribune van het hoofveld. Alle spelers, leiders en meegereisde ouders, familieleden, kennissen en supporters verzamelen zich op het veld voor de tribune. Na het woord van de voorzitter worden alle teams om beurten naar boven geroepen om op de tribune hun individuele medaille, teambeker en het applaus van het publiek in ontvangst te nemen.

Spirit hoopt dat iedereen weer volop gaat genieten van dit jaarlijkse Spirit-toernooi.

Toernooi-sponsors