• In het Haagse

Zaterdag gingen we naar het Laakkwartier midden in een echte volkswijk.
    Er heerste daar een heerlijke Anarchie lekker dan daar zijn we klaar mee.
    Maar we werden hartelijk ontvangen door de mensen van de club.
    Overigens de oude club van Santi Kolk en Ricky Hoogendorp en voor de oudjes onder ons René Stam.
    Maar goed het was gezellig mooi weer het ging nergens over en we hadden doordeweeks geoefend en de vloer aangeveegd met Capelle Mo 19 oudere meiden maar ok geen probleem.
    De bekerwinst in de poule glipte nipt door onze vingers de week ervoor jammer.
    En iedereen was relaxed en de gedachten waren elders die van mijn bij het liedje Oh Oh Den Haag van Harry Jekkers of Klorkenstijn in de trant van broodjes warme worst en ouders langs de lijn.
    En na 80 minuten gingen de puntjes mee naar huis.
    De pannaas de scharen de akkaas eigenlijk al onze voetbal bagage lieten we achter gewoon omdat het kan.
    Heerlijke middag en misschien wat wel te vermelden is of was is dat Lara in 10 minuten er 3 inschoot alla Martens dreigen naar binnen en Schieten Van goal!!
    Volgende week competitie voor het eerst een Mo 17 team in de eerste klasse ben benieuwd....