• In Memoriam: Arian Noordegraaf (38)

Donderdagmorgen 17 oktober werden wij opgeschrikt door het overlijden van ons lid Arian Noordegraaf. Arian is slechts 38 jaar geworden. Ruim een week na het overlijden van zijn vader Bep, moeten wij nu ook afscheid van hem nemen.

Naast jarenlang als spelend lid aan onze vereniging verbonden te zijn geweest, heeft Arian ook vele vrijwilligersfuncties op zich genomen. Zo is hij naast jeugdleider, -trainer ook jarenlang verzorger geweest van ons 3e elftal en de JO19. Dit heeft hij gedaan totdat zijn gezondheid dit niet meer toeliet. Toch was Arian ook de laatste jaren nog veel op ons complex te zien. Als grootste fan van zijn zoontje Luuk probeerde hij de wedstrijden zo veel mogelijk te volgen.

Zo kort na het overlijden van zijn vader, is dit een nieuwe tegenslag in het jonge gezin. Wij wensen zijn vrouw Lisette en de kinderen dan ook alle sterkte toe dit vreselijke verlies te dragen. Onze gedachten zijn bij hen.

Bestuur vv Spirit