• Dinsdagavond speelde Jong Spirit een vriendschappelijke wedstrijd tegen de JO19-1 van Jodan Boys. Jong Spirit, voorheen Spirit 023, speelde een prima wedstrijd en beide ploegen maakten er een snelle en hoogwaardige wedstrijd van.
    De Ouderkerkers waren duidelijk de betere partij en wonnen de wedstrijd met ruime cijfers. In de eerste helft vielen geen doelpunten, maar kregen de geel-witten diverse grote kansen. Daarbij gingen pogingen net naast of over en werd een paar keer de paal geraakt.
    In het begin van de 2e helft opende Lukas Bos de score (1-0). Na bijna een uur spelen verdubbelde Matthijs Teunisse met een prachtig schot de voorsprong: 2-0. Tjerk de Kogel deed ook een duit in het zakje en zette even later de 3-0 op het scorebord. De aanvaller scoorde ook zijn 2e van de avond. Op snelheid ging hij richting het doel en haalde hard uit (4-0). Vlak voor tijd bepaalde Jouri Geneugelijk op fraaie wijze de eindstand op 5-0.

Vooraf gezien:
    Morgenavond (dinsdag 12 oktober)
    speelt Jong Spirit (talentvolle spelers met geboortedatum na 01-01-1999) thuis op veld 1 een oefenwedstrijd tegen Jodan Boys JO19-1, dat uitkomt in de 1e divisie.

Deze wedstrijden zijn een mooie aanvulling op de Spirit opleiding.
    Ook nieuwsgierig, kom dan kijken!
    De wedstrijd wordt gespeeld op veld 1 en begin om 19.30 uur.

Wilt je alvast weten wanneer Jong Spirit nog meer speelt?
    Noteer alvast in je agenda:
    -Dinsdagavond 9 november (oefenwedstrijd):
    Jong Spirit - Spartaan’20 19-1 (ook 1e divisie).
    Aanvang: 20.00 uur (veld 1)

-Dinsdagavond 30 november (VR-Cup):
    Slikkerveer o23 – Jong Spirit.
    Aanvang: 20.00 uur.