• Om te beginnen hebben deze meiden een fantastisch seizoen achter de rug met drie kampioenschappen in de 1ste klasse. De weg ernaartoe kende weinig downs; in alle drie de fases hebben ze bovenaan gestaan. Toen we hoorden dat ze in de 3e fase weer in de 1ste klasse moesten spelen, vonden we dat jammer, want ze hadden wel een stap naar de hoofdklasse kunnen maken. Dit hebben ze ook in beker- en oefenwedstrijden laten zien door meerdere keren van teams uit de hoofdklasse te winnen. Helaas mocht het niet zo zijn en werd het weer de 1ste klasse. Als team hadden we dan ook maar één doel: kampioen worden.

  • Na een goede start, één mindere wedstrijd en daarna alleen maar klinkende overwinningen, werd de schaal uitgereikt door de voorzitter, terecht verdiend binnengehaald. Een super spannende laatste wedstrijd tegen DCV, waarin minimaal één punt gehaald moest worden omdat concurrent Nieuwerkerk nog op gelijke hoogte kon komen. Deze fantastische groep meiden heeft dat voor elkaar gekregen door met 5-0 te winnen en dit samen met het publiek te vieren. En als afsluiting sprongen ze met z'n allen de sloot in om het welverdiende kampioenschap te vieren.

  • Wij hebben nog een toernooi en gaan nog een leuk teamuitje doen. Daarna wensen wij deze groep meiden voor volgend seizoen veel goeds en hopen dat ze in het nieuwe seizoen weer kampioen mogen worden.


    Meer foto's zijn te zien via onderstaande links:

    Warming up en 1e helft  (door Marcel Wiesenfeld)

    2e helft en huldiging (door René Bitter)