• Kik Sales Automotive nieuwe Topsponsor vv Spirit

    Het in Lekkerkerk gevestigde autobedrijf Kik Sales Automotive zal vanaf volgend seizoen optreden als Topsponsor van de Ouderkerkse voetbalvereniging Spirit. De sponsoring is voor een groot deel gericht op de hoog aangeschreven jeugdopleiding, waarbij alle kleding van de stafleden van de jeugdteams (trainers, leiders, assistenten) wordt voorzien van het logo van Kik Sales Automotive. Daarnaast zullen er tal van andere sponsoruitingen op het sfeervolle complex te zien zijn. Uiteraard is Kik Sales ook lid geworden van de Businessclub OVVS.

    Eigenaresse Annelies Kik-Buitelaar is verheugd met haar bedrijf een partnership met Spirit te zijn aangegaan. Als regionaal bedrijf in de Krimpenerwaard ziet zij de jeugdopleiding van Spirit als een meer dan uitstekend platform om haar naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast ziet zij ook dat de sponsorgelden op een goede manier besteedt worden bij Spirit en dat de jeugdopleiding zich nog verder kan ontwikkelen.    

    Kik Sales staat naast de kwalitatief uitstekende auto’s die ze leveren, ook bekend om de gezellige en ongedwongen sfeer. Kik Sales heft een breed aanbod van jonge, betrouwbare occasions in elke prijsklasse. Kortom, er is voor ieder wat wils. Verder zijn vrijwel alle auto’s afkomstig van de eerste eigenaar, origineel Nederlands en is de complete onderhoudshistorie inzichtelijk. Daarnaast biedt Kik Sales een ruim aanbod aan financieringsmogelijkheden en ook het inruilen van uw huidige auto is mogelijk.

    Kik Sales is gevestigd aan de Jan Tomstraat 8 in Lekkerkerk.

    Op de foto (vlnr): Henk Lammertse (voorzitter, portefeuillehouder Sponsorzaken), Annelies Kik-Buitelaar (eigenaresse Kik Sales Automotive) en Jan de Witte (lid sponsorcommissie)