• Spirit verlengd Certificaat KNVB Lokale Jeugdopleiding

  In juni 2020 is NMC-Bright en de KNVB bij Spirit geweest, om ons te auditeren of wij voldoen aan de eisen om het certificaat van het KNVB Lokale Jeugdopleiding te verlengen. Het doel van het certificaat is om de kwaliteit van jeugdopleidingen te waarborgen en te verbeteren.

  VV Spirit heeft dit vastgelegd in het Jeugdbeleidsplan ‘Samen met plezier presteren’. Klik hier om het document te lezen.

  De Hoofd Jeugdopleidingen en hoofdtrainers van Spirit presenteerden hoe ze sinds de eerste uitreiking van het certificaat de kwaliteit van de opleiding hebben gewaarborgd en hoe ze de toentertijd afgesproken verbeterpunten hebben geimplementeerd. Aan de hoofdtrainers werden kritische vragen gesteld over hoe zij trainingen uitvoeren obv de leerlijnen  zoals in ons jeugdbeleidsplan omschreven staat. Verder werd er o.a. aandacht besteed aan hoe de vrouwen- en meisjesafdeling zich verder heeft ontwikkeld. 

  Dit alles resulteert in een aantal behaalde punten.

  Op basis van de bijeenkomst en de aangeleverde documentatie kwam de KNVB al snel met het goede nieuws dat Spirit wederom met vlag en wimpel was geslaagd!

  Het Spirit-bestuur wil alle aanwezigen die betrokken waren hartelijk bedanken voor hun inzet:

  Bas Jonker (TJC, HJO meidenvoetbal), Michel van Wattum (HJO bovenbouw), Sander van der Ploeg (HJO onderbouw), Harry Spreeuwenberg (Hoofdtrainer JO13), Ruben Kooy (Hoofdtrainer JO15), Bryan Burger (Hoofdtrainer JO19), Jelmer Nomen (TC) en Armand Cretz (Jeugdvoorzitter).

  Ook willen we Marc en Remko Advocaat bedanken voor het voorwerk dat zij hiervoor gedaan hebben.

  Vanwege de coronacrisis kon de KNVB helaas niet persoonlijk het certificaat aan ons uitreiken, maar we zullen het een mooie plek bij de ingang geven.