• Leukste Sportvereniging 2015

  Nadat wij 2 jaar geleden al zijn uitgeroepen tot leukste amateur voetbalclub van Nederland, is voetbalvereniging Spirit uit Ouderkerk a/d IJssel op maandagavond 7 december verkozen tot leukste sportvereniging van Nederland van 2015! De feestelijke award uitreiking vond plaats in Hotel Thermen Bussloo in Apeldoorn.
  leukste-sportvereniging-2015-1

  Eerder was door de organisatie al bekend gemaakt dat Spirit was gekozen tot leukste sportvereniging van de gemeente Krimpenerwaard en genomineerd voor die van de provincie Zuid-Holland. Tijdens de avond werd de prijs van leukste club van de provincie eerder uitgereikt aan voorzitter Henk Lammertse en sponsorcommissielid Richard van der Waal. krimpenerwaard en zuid-holland

  Toen een uur later Spirit bovendien werd uitgeroepen tot leukste vereniging van Nederland kon de feestvreugde in Apeldoorn uiteraard niet meer op.

  leukste-sportvereniging-2015-2

  De leukste club van Nederland verkiezing is gebaseerd op 2 elementen: het meeste aantal stemmen en een beoordeling van de stemmers voor de club. Deze beoordeling gaat over zaken hoe de organisatie van de club is, de uitstraling van de accommodatie, de maatschappelijke rol die de club speelt in de samenleving en de tevredenheid die de leden hebben met betrekking tot de wijze waarop de club bestuurd wordt. Met name de beoordeling van de club was zeer hoog. Een cijfer van 9,5 was de beoordeling en liet hier alle andere clubs in Nederland ver achter zich. Er deden maar liefst 500 sportclubs mee aan de verkiezing. leukste-sportvereniging-2015-3

  Uiteraard is voorzitter Henk Lammertse trots op deze weer nieuwe landelijke erkenning van zijn club. "We werken als bestuur samen met alle overige vrijwilligers heel hard om er een mooie en leuke club van te maken. Dat dat gewaardeerd wordt door de leden doordat ze bereid zijn op ons te stemmen is natuurlijk prachtig. Maar dat we dan bovendien ook nog eens een 9,5 krijgen voor het werk zoals we die met z’n allen doen is natuurlijk een geweldige beloning voor alles wat je doet".