• Lidmaatschap

• Op deze pagina vind je informatie met betrekking tot het lidmaatschap bij vv Spirit. De onderwerpen zijn:
    - Leeftijdscategorie
    - Contributies
    - Procedure aanmelding
    - Procedure mutaties
    - Procedure afmelding

Leeftijdscategorieën:

Lid kan je worden vanaf je vierde jaar. Je wordt op basis van je geboortedatum in een leeftijdscategorie ingedeeld.
    Voor het seizoen 2018-2019 gelden de hieronder vermelde geboortejaren. Voor de daaropvolgende seizoenen verschuift de leeftijdsgrens met één geboortejaar per seizoen:

- geboren in 2012, 2013 en 2014 (indien 4 jaar): JO7 (ukkenvoetbal, spelen in eigen Ukkenleague)
    - geboren in 2010, 2011: JO9 en JO8 (F-pupillen)
    - geboren in 2008, 2009: JO11 en JO10 (E-pupillen)
    - geboren in 2006, 2007: JO13 en JO12 (D-pupillen)
    - geboren in 2004, 2005: JO15 (C-junioren)
    - geboren in 2002, 2003: JO17 en JO16 (B-junioren)
    - geboren in 2000, 2001: JO19 (A-junioren)
    - geboren in 1999 of eerder: senioren

Meiden kunnen in de jeugd in aparte meidenteams ingedeeld worden of anders (in de jeugd) gemengd spelen met de jongens.
    Voor het seizoen 2018-2019 hebben we reeds de volgende meidenteams:
    - 1x Vrouwen
    - 1x MO17 (t/m 2002)
    - 1x MO15 (t/m 2004)
    - 1x MO13 (t/m 2006)
    - 2x MO11 (t/m 2008)
    - 2x MO9 (t/m 2010)

(JO staat voor Jeugd Onder, MO staat voor Meisjes Onder)

Contributies:

Per lid per seizoen bedragen de contributies bij Spirit (inclusief bondskosten) momenteel als volgt (seizoen 2017-2018):

Senioren  € 168,00
    Jeugd (JO19 t/m JO8) € 133,00
    Ukkenvoetbal (JO7) €   75,00
    Rustende leden/alleen trainen  €   50,00
    Donateurschap (incl. clubblad)  €   35,00
    Donateurschap (excl. clubblad)  €   30,00

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering (oktober) worden het contributiebedragen van het lopende seizoen vastgesteld.

Daarnaast wordt per seizoen voor voetballende leden die in competitieverband uitkomen € 15,00 per seizoen geïnd voor de gezamenlijke inkoop van wedstrijdkleding (shirt en broek; Spirit-kniekousen zelf aan te schaffen, te koop bij Spirit voor € 10,00 per paar).

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een heel seizoen. Een seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni. Opzegging van het lidmaatschap dient uiterlijk vóór 30 mei schriftelijk kenbaar gemaakt te hebben bij de algemeen secretaris (zie hieronder bij procedure afmelding). De contributie wordt in twee termijnen doorbelast.

Procedure aanmelding:

1. Om te ervaren dat voetbal jouw sport en Spirit jouw club is, mag je ter kennismaking drie trainingen onvoorwaardelijk meetrainen.
    2. Lijkt het je leuk dan kan het je het aanmeldingsformulier invullen. Deze kan je hier downloaden of bij Spirit ophalen.
    3. Lever het aanmeldingsformulier in bij Spirit. Je mag het formulier ook inleveren bij Sandra Kooij - van Duijvendijk (Parkzicht 5, Ouderkerk a/d IJssel) of bij Harry Spreeuwenberg (Zomereik 49, Krimpen a/d IJssel) of opsturen naar administratie@vvspirit.nl                                                                                                                                              Download hier het aanmeldingsformulier

KNVB-spelerskaart

Spelers die uitkomen in de senioren, JO19, JO17, JO15 en JO13 (A-, B-, C- en D-leeftijdscategorie) dienen te beschikken over een KNVB-spelerskaart. Deze worden bij en door Spirit per team bewaart en zijn in beheer bij de teamleider. Voor aanvraag van deze pas is een formulier verkrijgbaar bij Willem Visser en Sandra Kooij - van Duijvendijk. Overkomende E-pupillen naar de D ontvangen dit van Spirit. Ouders/verzorgers van het betreffende nieuwe lid zetten hierop hun handtekening. Niet voor jeugd ouder dan 16 jaar, zij dienen een kopie van een geldig legitimatiebewijs in te leveren. Dit formulier ontvangt men na aanmelding.

Procedure mutaties:

We zijn graag goed op de hoogte mochten er wijzigingen optreden in de persoonlijke gegevens (verhuizingen, gewijzigde (mobiele) telefoonnummers en/of emailadressen). Het mutatieformulier kan je hier downloaden of bij Spirit ophalen. Stuur de wijzigingen op naar: administratie@vvspirit.nl. Meldt ook wijzigingen t.o.v. gezondheidsproblemen, die het voetballen kunnen beïnvloeden, bij de leider én het wedstrijdsecretariaat.
    --- Download hier het mutatieformulier

Procedure afmelding:

Opzegging lidmaatschap kan uitsluitend per post gericht aan de secretaris van de vereniging Willem Visser, Essenlaan 11, 2935 SN, Ouderkerk aan den IJssel of per email naar administratie@vvspirit.nl . Het afmeldingsformulier kan je hier downloaden of bij Spirit ophalen.
    --- Download hier het afmeldingsformulier