• Mark Kozijntechniek kiest voor Spirit

Dat Spirit een levendige vereniging is, is wel bekend binnen de wijde regio. Dat dit gevolg heeft voor het aantal leden is ook helder. Maar ook steeds meer (grote) sponsors hebben de voetbalclub uit Ouderkerk weten te vinden om met financiële ondersteuning de club tot een bloeiende en aantrekkelijke vereniging te maken.

Ook de komende dagen gaan we weer aandacht besteden aan deze nieuwe sponsors, of sponsors die hun contract weer verlengd hebben. Vandaag is het de beurt aan een Topsponsor die al enkele jaren aan onze vereniging verbonden is: Mark Kozijntechniek uit Bergambacht

Wanneer je op uitnodiging van Mark Slappendel van Mark Kozijntechniek een rondleiding krijgt in zijn geweldig modern geoutilleerde kozijnenfabriek, kijk je je ogen uit. De modernste computergestuurde machines zorgen ervoor dat een set van ruwe balken worden omgetoverd tot een kwalitatief hoogwaardig kozijn. Mensenhanden komen er bijna niet meer aan te pas. Deze kozijnen vinden de weg door heel Nederland en is sinds een aantal jaren begonnen met een enorme groei.

Met trots meldden Mark en zijn medewerker Arie Sterk zich aan om DE voetbalclub van de Krimpenerwaard te sponsoren. Ze wilden graag wat meer doen voor de club uit Ouderkerk en met name de jeugd had hun warme belangstelling. Dit resulteerde in de volledige aankleding van de JO15-1 (voormalig C1) een talentvol team, dat door deze zeer warme blijk van sponsoring alleen nog maar beter zal presteren. Spirit is dankbaar dat een dergelijke sponsor zich voor minimaal 3 jaar aan hen wil verbinden.

Op de foto: Jeffrey van Vuuren namens de Sponsorcommissie en Arie Sterk