• MO13-1 behaald een mooie overwinning!

De wekker ging al vroeg... PPSC uit om 8:30 uur! De meiden begonnen de wedstrijd nog niet helemaal scherp, maar halverwege de 1e helft kwam daar verandering in. Na een mooie actie van Noraly op rechts, werd haar voorzet door de keepster slecht verwerkt en kon zij bijna vanaf de achterlijn de bal toch het doel in krjjgen; 0-1! Vervolgens liep de spirit aanval meerdere keren buiten spel, maar na een geslaagde pass vanaf het middenveld kon Iske ongehinderd op het doel afgaan en liet de keeper kansloos; 0-2! Waar keepster Nikki de 1e helft nog een paar cornerballen uit de lucht plukte, kreeg zij de 2e helft weinig te doen... na rust was Spirit duidelijk de betere partij! De 0-3 kwam weer van de voet van Noraly, na een goed genomen vrije trap van José! Spirit drong verder aan en Iske maakte met een prachtig schot in de lange hoek de 0-4! Na mooi samenspel op het middenveld werd Iske vrij gespeeld en met een mooie boogbal scoorde zij de 0-5. De wedstrijd eindigde met een 6e doelpunt van Jayda voor Spirit uit een corner... een mooie 0-6 overwinning, die werd gevierd met een drankje en een tosti voor de meiden van de sponsor Bike totaal Isendoorn! Volgende week Capelle, de nummer 1 van de ranglijst!