• MO15-2 heeft de jiiste SPIRIT

De afgelopen weken is er al hard getraind door deze meiden en dan nu mochten ze dat eindelijk laten zien in een oefenwedstrijd tegen Barendrecht mo15-2. De eerste helft speelde zich voornamelijk op onze helft af. Mede door onze ingehuurde keeper bleef het lang 0-0. Echter aan het einde van de eerste helft viel dan toch nog het doelpunt van Barendrecht. Na een positieve speech in de rust ,waarbij onze trainers Bas, Frank, John en Ingrid onze meiden vertelde dat het harstikke goed ging en dat ze vooral zo door moesten gaan, kwamen onze meiden sterk uit de kleedkamer en verschoof de wedstrijd steeds meer op richting het doel van de tegenstander. Hier kwamen meerdere kansen uit voort die helaas of gestopt werden of net naast gingen. Halverwege de tweede helft kregen we een strafschop tegen wegens hands. Deze werd echter tegengehouden door onze keeper. Dus het bleef 0-1. Onze meiden bleven aandring en vlak voor het einde werd het toch nog verdiend 1-1 met een schitterend schot in de verre hoek. Op de weg naar en in de kleedkamer waren er veel blije en opgewekte meiden te horen die genoten hadden van deze wedstrijd. Met deze SPIRIT gaan we volgens mij een heel gezellig en sportief seizoen spelen.