• Nieuw rooster vrijwilligerstaken vanaf Januari

Op dit moment is alles nog onzeker voor wat betreft wanneer er weer gevoetbald kan worden en wanneer de kantine weer open gaat. Toch hebben wij het vrijwilligersrooster voor de 2e seizoenshelft gemaakt, met alle onzekerheden van dien. Op dit rooster kunnen jullie zien of jullie zijn ingedeeld, en indien dit het geval is, wanneer. Zet deze datum en tijdstippen dus nu alvast in je agenda. Het rooster is te vinden op:

Over de regels en het hoe en waarom, is ieder lid inmiddels meerdere keren uitvoerig geïnformeerd (zie hiervoor https://www.vvspirit.nl/nieuw-vrijwilligersbeleid-spirit ). Ieder ingedeeld lid is verantwoordelijk voor de aangegeven taak. Kan iemand dus niet, dient deze zelf voor vervanging zorg te dragen. Dit kan door middel van ruilen met iemand, maar bijvoorbeeld ook door het inzetten van een familielid of vriend/vriendin. Wanneer je niet zelf komt, maar een vervanger, dien je dit door te geven aan vrijwilligers@vvspirit.nl

Het feit dat je staat ingedeeld voor een taak, betekent niet dat je automatisch wordt opgeroepen. Ruim een week van tevoren wordt je, wanneer je de taak daadwerkelijk moet uitvoeren, opgeroepen middels whatsapp/e-mail/telefoon door Jan-Hendrik Neet (scheidsrechters en bestuurskamerdienst) en Ria Kriek (keuken). Zorg dus dat bij ons het juiste telefoonnummer en e-mail bekend is, anders zou je de oproep kunnen missen, en kan het vervelende consequenties hebben wanneer je niet komt opdagen. Met name de jongere seniorleden zijn bij ons nog steeds geregistreerd onder de telefoonnummers en e-mails van een van de ouders. Je kan voor de zekerheid altijd het juiste telefoonnummer en e-mail adres sturen aan info@vvspirit.nl, zodat we zeker weten dat we het juist in onze administratie hebben staan. Ook kan je het zelf aanpassen in de voetbal.nl app.

Dit rooster is met de grootste zorgvuldigheid gemaakt, waarbij rekening is gehouden met het spelen van wedstrijden en dat een ieder zo veel als mogelijk de door hem/haar opgegeven voorkeurstaak uit mag voeren. Toch zou het kunnen voorkomen dat iemand staat ingedeeld op een tijdstip waarop later een wedstrijd voor hem/haar wordt ingepland. Dit betekent niet dat iemand de taak niet hoeft uit te voeren, maar dat degene, hoe vervelend ook, een vervanger dient te zoeken.

Let op: de 1e seizoenshelft hebben we een aantal keren meegemaakt dat mensen niet zijn komen opdagen. Dit is onacceptabel. Je laat je club en de leden NIET in de steek. Vanaf oktober hebben we besloten dat wanneer iemand niet komt opdagen, deze persoon de dienst dubbel dient in te halen en zal geschorst zijn voor alle activiteiten totdat de 1e dienst gedraaid is. Een ieder weet ruim tevoren wanneer hij/zij staat ingedeeld. Hou hier met alles rekening mee.