• Nina Kok, pupil van de week
  • Nina Kok, pupil van de week 16 februari

Hallo, mijn naam is Nina Kok, ik ben 8 jaar en ik woon in Lekkerkerk. Zaterdag 16 februari was ik pupil van de week. Spirit moest voetballen tegen Kethel Spaland. Ik mocht mijzelf eerst melden in de bestuurskamer en dat vond ik heel leuk. Ik kreeg van een lieve vrouw uitleg wat er allemaal te wachten stond en een mooie bal waar alle spelers van Spirit 1 hun handtekening op gingen zetten. Snel gingen wij het veld op en mocht ik meedoen met de warming-up. Daarna mocht ik de aftrap nemen en dit vond ik heel leuk. Toen begon de wedstrijd en zat ik op de bank bij de spelers. Het was een leuke en spannende wedstrijd. Spirit won uiteindelijk met 2-0 ondanks dat zij een lange tijd met een man minder op het veld stonden. Een knappe en belangrijke overwinning. Ik vond het super leuk om pupil van de week te zijn!!