• Ook Harvest Promogifts verlengt sponsorovereenkomst

  Dat Spirit een levendige vereniging is, is wel bekend binnen de wijde regio. Dat dit gevolg heeft voor het aantal leden is ook helder. Maar ook steeds meer (grote) sponsors hebben de voetbalclub uit Ouderkerk weten te vinden om met financiële ondersteuning de club tot een bloeiende en aantrekkelijke vereniging te maken.

  Ook de komende dagen gaan we weer aandacht besteden aan deze nieuwe sponsors, of sponsors die hun contract weer verlengd hebben. Vandaag is het de beurt aan een Topsponsor die al vele jaren aan onze vereniging verbonden is Harvest Promogifts. 

  Eigenaar Onno Terlouw is al sinds vele jaren een trouwe sponsor en supporter van onze club. Na zijn eigen voetbal carrière is hij via zijn zoon weer actiever verbonden aan de club. Helaas beperkt een langdurige blessure Ryan ervan om weer te schitteren in ons 1e elftal. 

  Dit heeft Onno er niet van weerhouden zich als sponsor weer voor drie jaar aan onze vereniging te binden. Onno houdt het niet alleen bij onze prachtige club. Al jaren is het Harvest Open tennistoernooi van onze buren van TCO een begrip in de Krimpenerwaard. Dit tekent de betrokkenheid van Onno bij ons dorp. 

  Bij Harvest Promogifts kunt u terecht voor alle promotionele artikelen en relatiegeschenken van hoge kwaliteit. Bijna al uw wensen op dit gebied kunnen door Harvest Promogifts verwezenlijkt worden.Promotionele artikelen en relatiegeschenken zijn er in oneindig veel soorten en maten. Het is de kunst nu net dat éne product te vinden waarmee u scoort bij uw relaties. De ene keer is dat een opvallend nieuw gadget, de andere keer een langdurig bruikbaar functioneel product.

  Harvest Promogifts is als geen ander in staat om voor iedere situatie het juiste product voor u te vinden. Door onze nauwe contacten, zowel in Europa als in Azië, zijn wij op de hoogte van de laatste trends en kunnen we hoge kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs. 

  U vindt Harvest onder andere op de clubpas van vv Spirit en met een groot bord op de tribune.