• Ook Plus Vergeer verder als Topsponsor

Dat Spirit een levendige vereniging is, is wel bekend binnen de wijde regio. Dat dit gevolg heeft voor het aantal leden is ook helder. Maar ook steeds meer (grote) sponsors hebben de voetbalclub uit Ouderkerk weten te vinden om met financiële ondersteuning de club tot een bloeiende en aantrekkelijke vereniging te maken.De komende dagen gaan we aandacht besteden aan deze nieuwe sponsors, of sponsors die hun contract weer verlengd hebben. Vandaag is het de beurt aan een Topsponsor die al enkele jaren aan onze vereniging verbonden is: Plus Vergeer uit Ouderkerk a/d IJssel.

Plus Vergeer is een zeer uitgebreide en klantvriendelijke supermarkt in het hart van Ouderkerk op winkelcentrum De Wetering. Het uitgebreide assortiment en de ruime opstelling zorgt ervoor dat u voor al uw boodschappen terecht kan bij Plus Vergeer. Dat deze ook nog eens zeer gunstig geprijsd zijn, is dan natuurlijk alleen maar mooi meegenomen.

Eigenaar Henk Vergeer is al vele jaren sponsor van onze mooie club. De laatste 6 jaren was hij zelfs Topsponsor, waarbij naast de nodige publiciteit rondom het park en in de media, ook het logo van Plus Vergeer te zien is op de kleding van de bar- en keukenmedewerkers (ca. 50). Dit geeft uiteraard een prachtige uitstraling voor deze visitekaartjes van onze vereniging.

Plus Vergeer draagt Spirit een zeer warm hart toe. Een net zo warm hart klopt bij de mensen van Spirit voor Plus Vergeer. Wij zijn dankbaar en blij met de nieuwe periode van 3 jaar Topsponsoring door Plus Vergeer