Opening nieuwe kunstgrasveld op 12 augustus

Op woensdagavond 12 augustus zal om 19.30 uur het nieuwe kunstgrasveld officieel worden geopend door wethouder Lavinja Sleeuwenhoek, onder andere met sportzaken in haar portefeuille. Als vereniging willen wij toch speciale aandacht aan deze historische mijlpaal besteden, omdat het enerzijds de enorme groei die wij als club doormaken onderstreept, maar tevens de goede samenwerking en steun die wij de afgelopen tijd met en van de gemeente hebben mogen ontvangen. Dankbaarheid en trots zijn hierbij de juiste steekwoorden. Een ieder is uiteraard welkom de opening bij te wonen.
    Na de opening zal om 20.00 uur de wedstrijd van de spirit Dames tegen de dames van samenwerkingspartner Excelsior (eredivisie) worden gespeeld.
    Bijgaand wat foto's van de laatste handelingen aan het veld.