• Overlijden Bertus de Jong

Kort na het bericht over Aart Verkerk vernamen wij dat ook zijn oud-teamgenoot Bertus de Jong op 77-jarige leeftijd is overleden.

Bertus maakte deel uit van hetzelfde  veteranenelftal van Spirit dat jarenlang een even enthousiaste als actieve groep binnen onze vereniging was. Waar Aart tot de ouderen in dit team behoorde was Bertus een van de jongeren. Bertus was een man die van gezelligheid hield en dat ook uitstraalde.

Ook na zijn actieve carrière was  hij met een aantal oud-teamgenoten en andere vrienden een deel van de harde kern van supporters die jarenlang Spirit zowel uit als thuis volgden en uiteraard bleef hij na afloop nog even hangen voor de derde helft. De laatste tijd moest  hij helaas vanwege zijn ziekte verstek laten gaan bij zijn zaterdagse uitje.

Bertus bleef  altijd een trouw lid van Spirit en kreeg een paar jaar geleden tijdens de ALV dan ook het speldje vanwege zijn 60-jarig lidmaatschap.

Bestuur en leden van Spirit wensen zijn vrouw Ardie, de kinderen, verdere  familie  en vrienden heel veel sterkte toe.