• Overlijden Henk van der Weide

Onlangs bereikte ons het droevige bericht dat Henk van der Weide op bijna 67 -jarige leeftijd is overleden.

Henk was al vanaf zijn jongste jeugd lid van Spirit en hoorde gezien zijn jarenlange dagelijkse aanwezigheid min of meer tot de inventaris.

Leden die al wat langer meelopen herinneren zich Henk vooral van zijn werkzaamheden van vroeg tot laat op zaterdag waar hij verantwoordelijk was voor de thee en limonade alsmede de uitgifte en het oppompen van de wedstrijdballen.

Hij waakte als een ware Cerberus over het ballenhok om het kostbare bezit van onze club te beschermen en de verliezen zo veel mogelijk te beperken.

Ook is hij enige jaren actief geweest als grensrechter van het 3e elftal.

Henk kon nogal eens karakteristiek mopperen over van alles en nog wat bij Spirit maar was toch echt iemand met een geel - wit hart.

Hij werd een aantal jaren geleden dan ook niet voor niets benoemd tot lid van verdienste.

De laatste jaren kwakkelde hij voortdurend met zijn gezondheid en na een aantal ziekenhuisopnames en operaties kwam hij niet meer naar de club.

De vereniging is hem dankbaar voor al zijn activiteiten voor Spirit en wenst de nabestaanden veel sterkte toe.

Bestuur en leden v.v.Spirit

NB De begrafenis vindt plaats op maandag 25 februari op de Lageweg omstreeks 11.45 uur waarbij er van 10.30 tot 11.00 uur gelegenheid tot condoleren is en afscheid om 11.15 uur.