• Programma jubileumdag 14 mei bekend

Op zaterdag 14 mei zal dan eindelijk het 75 jarig jubileum van onze club Spirit voor alle leden, familieleden en vrijwilligers van Spirit worden gevierd. Overdag hebben we een geweldig programma voor jong en oud en we sluiten de dag af met een geweldig slotfeest in De Drie Maenen. Kaarten voor de feestavond kunnen nog tot uiterlijk 10 mei worden gereserveerd via deze link: https://eventix.shop/5j4yuf54

Het programma overdag:

13.00 uur: officiële opening met parachutespringers (bij mooi weer) op Veld 1 en optreden muziekorkest

13.30-17.30 uur: Diverse activiteiten voor de jeugd en volwassenen, zoals Lasergamen, voetbaldarts, sumo-worstelen, snelheidsmeter schieten, mega stormbaan van 21 meter, wipe-out sweeper, voetbalspringkussen, pannaboarding veldjes, basketbalkussen en Bubble Voetbal. Voor de allerkleinsten is er een speel-octopus, schminken en balonnenvouwen.

16.30 – 18.00 uur: kinderdisco in de kantine (of buiten bij mooi weer) voor kinderen van 3-12 jaar.

Er zullen diverse bars zijn waar drankjes gekocht kunnen worden. Het gezellige middenterrein zal worden omgetoverd tot een horecaplein. Tevens zullen er op het terrein een aantal foodtrucks staan, die de bezoekers van overheerlijke lekkernijen kunnen voorzien, zoals: Pizzabus, BBQ-kar, Snackwagen en een Poffertjeskraam.

Iedereen die Spirit een warm hart toedraagt is welkom. Neem gerust je broertje of zusje mee en natuurlijk zijn ouders en grootouders ook van harte welkom.