• Ik ben Jayda van Ooijen en ik speel in JO9-5M.

Zaterdag 11 mei was ik pupil van de week bij de wedstrijd V.V. Spirit-SSS.

Ik vond het superleuk dat ik hiervoor uitgenodigd was. Eindelijk was het zaterdag. Ik vond het leuk om in de kleedkamer te zijn. Daarna ging ik met de spelers het hoofdveld op voor de warming-up. De oefeningen waren best pittig. Ook leerden zij mij een trucje om de tegenstander te passeren. De spelers waren heel aardig voor mij.

Het was een beetje spannend om de aftrap van de wedstrijd te doen en daarna te scoren in het doel van de tegenstander. Het was speciaal om in de dugout de eerste helft te kijken van de wedstrijd.

Vooraf was mijn voorspelling: 2-1 voor Spirit. Al heel snel in de eerste helft werd het 1-0 voor SSS. Gelukkig scoorde Spirit 1-1. Dat was ook de ruststand. In de tweede helft scoorde Spirit drie keer. We hebben gewonnen met 4-1!

Ik heb een hele leuke middag gehad en vond het jammer dat het zo snel voorbij is gegaan. De bal met handtekeningen van de spelers krijgt een mooie plek in mijn slaapkamer.

Groetjes,

Jayda