• Zaterdag 2 maart  2019 was ik Pupil van de Week bij de wedstrijd tegen Hellevoetsluis. Zaterdagochtend was ik al om half zeven wakker vanwege de spanning. Wat duurde de ochtend lang zonder een voetbalwedstrijd! Om 2 uur ben ik naar Brigitte in de bestuurskamer gegaan. In de bestuurskamer kreeg ik hetzelfde tenue als Spirit 1 aan, een Spirit vaantje en een bal met Pupil van de Week erop. Ik zocht een kleur stift uit voor de handtekeningen en ging heel zenuwachtig mee naar de kleedkamer om een bal vol handtekeningen te scoren! Daarna mocht ik meedoen met de warming-up op muziek, echt super cool! Na de warming-up was het tijd voor de wedstrijd,  eerst met de scheidsrechter  Spirit  ophalen en daarna naar de kleedkamer van Hellevoetsluis. Ik pakte de wedstrijdbal en liep het veld op naar de middenstip en gaf iedereen  een handje. Na de tos grapte de aanvoeder van Hellevoetsluis datzij 2-4 zouden gaan winnen.  Mijn voorspelde uitslag was 4-2 voor Spirit. Laurens Visser trapte af en daarna scoorde ik het eerste doelpunt! Daarna mocht ik de eerste helft op de bank bij de wisselspelers van Spirit zitten.  Uiteindelijk won Spirit  met 1-0 door Ingmar Burema in de laatste minuut!

Ik wil Spirit en vooral Brigitte bedanken voor de geweldige middag als Pupil van de Week!

Luuk