• Selectie Spirit JO15-1 op KNVB trainingskamp

  Na spannende weken vooraf waarin bleek dat de jongens twee dagen bij de KNVB mochten trainen was het dan eindelijk zover. De selectie onder de 15 ging in twee teams over twee dagen verspreid naar Zeist.

  En toen was het eindelijk zover. Als een echte profspeler reden we het KNVB terrein op welkom geheten door de trainers.

  De scheenbeschermers en voetbalschoenen moesten mee waarna de jongens in het nieuwste tenue van Oranje gehesen werden. Mooie sokken, wit broekje en het Oranje shirt met de trotse leeuw er op maakte de teamfoto helemaal af.

  Heel even mocht er gedroomt worden waarna het serieuze werk begon. Op het mooie kuntgrasveld werd er 2 x 2 uur getraind gevolgd door een goed bord pasta, een zaalvoetbalwedstrijd en een quiz volgde. De trainingen waren leuk waar de trainers dicht en fel op onze jongens zaten.Met gerichte coaching werden de spelelementen geregeld stil gelegd om de spelers van uitleg te voorzien.

  Tussen de trainingen door konden we de bedden opmaken en ontspannen in de groepsaccomodatie welke we met vier teams deelden.

  De mueslirepen stonden voor het pakken en van de voetbaltafels  werd gretig gebruikt gemaakt.

  Toch bleef het leukste dollen met elkaar op de slaapkamers maar daar gaan we verder maar niet op in. Wel dat we om 10.00 uur naar bed werden gedirigeerd en het licht om half elf uit ging. Het waren vast de andere groepen maar rond 1.00 was het stil in de wetenschap dat om 8.00 de lunch klaar stond en weer getraind moest worden.

  Al met al waren het twee super leuke dagen waarin er hard getraind maar vooral heel veel gelachen is.

   

  Foto's van het trainingskamp kan je zien op onze facebookpagina

   

  Michel Klop (leider JO15-2)