• Sem verrast Spirit met mooie verjaardagskalender

Dat de Corona-tijd ook positieve zaken aan het licht brengt, weten we al langer. Zo werd het bestuur van Spirit deze week verrast door een berichtje van de moeder van Sem Smit, voetballertje uit de JO8, waarin zij vertelde dat Sem voor een project van school een opdracht kreeg om iets creatiefs te bedenken voor zijn favoriete club. Na enig nadenken dacht hij: “er is nog geen verjaardagskalender, dus die ga ik maken”. Met het nodige plak-, knip- en tekenwerk is Sem er in geslaagd een geweldig mooie kalender te maken. Zo mooi, dat hij hem graag aan de voorzitter en de jeugdvoorzitter wilde overhandigen. De kalender heeft uiteraard een ereplaatsje gekregen in de prijzenkast. Spirit is trots op zulke leuke enthousiaste en creatieve leden. Op de foto’s staan jeugdvoorzitter Armand Cretz, Sem en voorzitter Henk Lammertse.