• Spirit speelde afgelopen dinsdag een vriendschappelijke wedstrijd in Rotterdam bij Sparta, de ploeg die vorig seizoen kampioen werd in de competitie van Spirit.
  De afgelopen 2 seizoenen wist Spirit met een 1-2 overwinning huiswaarts te gaan. Die overwinning van 2 seizoenen terug kostte Sparta uiteindelijk hun kampioenschap. Of deze wedstrijden nog een rol speelden tijdens de vriendschappelijke wedstrijd van afgelopen dinsdag zal niemand ooit weten. Feit is wel dat van ‘vriendschappelijk’ af en toe geen sprake was. Spirit verloor de wedstrijd (4-0), maar verloor tijdens de wedstrijd ook een aantal (bepalende) spelers door blessures.   
  Spirit kreeg wel de eerste kansjes maar stond al na 20 minuten met 2-0 achter (kopballen). De Ouderkerkers konden na een half uur spelen terugkomen in de wedstrijd. Ruben de Vries mocht aanleggen vanaf 11 meter. Zijn ingeschoten penalty werd echter afgekeurd wegens te vroeg inlopen van een Spirit speler. De herkansing werd gemist. Spirit kon geen vuist meer maken en Sparta maakte nog voor rust de 3-0. Ook na rust creëerde Spirit weinig en bepaalde Sparta de eindstand op 4-0.
  Voor Spirit was het de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding. Het is te hopen dat de blessures mee vallen. Aanstaande zaterdag volgt de 2e bekerwedstrijd. Spirit gaat dan op bezoek bij DONK. Zaterdag 23 september begint de competitie.   

 • Vooraf gezien:
  Spirit speelt dinsdagavond een vriendschappelijke wedstrijd in Rotterdam tegen Sparta. De kampioen van vorig seizoen komt dit seizoen voor het eerst, sinds het in 2014 naar de zaterdagcompetitie is gegaan, uit in de 1e klasse. In die competitie komen ze o.a. Nieuwlekkerland, Sliedrecht (waartegen Spirit onlangs met 1-1 gelijk speelde) en DCV, de ploeg uit Krimpen dat 2 seizoenen geleden ten kosten van Sparta al promoveerde naar de 1e klasse. 
  De wedstrijd Sparta tegen Spirit begint om 20.00 uur. 

 • Volgende wedstrijden:
  Zaterdag 9 september: DONK - Spirit (beker), aanvang 14.30 uur
  Zaterdag 16 september; RKDEO - Spirit (beker), aanvang 15.00 uur
  Zaterdag 23 september: Spirit - IFC (competitie), aanvang 15.00 uur