• Spelregels familiedag 22 juni

  A.s. zaterdag vindt onze fameuze familiedag weer plaats. Het beloofd heerlijk weer te worden, dus de kinderen kunnen vanaf 14.00 uur heerlijk genieten van de waterglijbanen (vergeet de zwemkleding en een handdoek niet) en springkussens. En de volwassenen natuurlijk van het genot van de kinderen en de natjes, droogjes, de muziek, gezelligheid en al het andere vertier. Omdat wij graag met onze buren/omwonenden op goede voet leven vragen wij jullie wel aan een aantal spelregels te voldoen:

  1.  Het meebrengen van vuurwerk is ten strengste verboden. Wanneer iemand met vuurwerk wordt aangetroffen zal deze persoon onmiddelijk van het park verwijderd worden en zullen andere disciplinaire maatregelen volgen; 


  2. De laatste weken is het ontzettend druk op onze parkeerplaatsen, waardoor er veel overlast is voor de omwonenden. Wij vragen jullie dan ook zo veel als mogelijk met de fiets te komen (het wordt toch lekker weer!). Is het niet te voorkomen toch met de auto te komen, parkeer deze dan netjes in de daarvoor bestemde vakken.

  3. De podiums van de band en de DJ booth zijn heilig. Deze mogen in geen geval (ongevraagd) betreden worden. Wanneer de DJ's of de band het zelf vragen, is het uiteraard wel toegestaan.

  4. De dag zal om 24.00 uur afgelopen zijn. Wij vragen een ieder op dat moment ook meteen het complex rustig te verlaten. De barren zijn gesloten en de buren willen ook rustig (door)slapen.

  5. Eigenlijk een overbodige vraag, maar gek genoeg toch nodig: wilt u uw afval (bekers, borden, etc.) in de daarvoor bestemde afvalbakken gooien. Bijna niets is zo erg dan de volgende dag een plein vol met afval aan te treffen.  

  6. De muntverkoop stopt om 23.30 uur. Overgebleven munten kunnen niet ingewisseld worden.   
   
  Daarnaast hebben we nog strenge regels m.b.t. het gebruik van alcoholhoudende dranken en het gebruik van andere verdovende middelen:
   
  1. Het is ten strengste verboden zelf meegebrachte alcoholhoudende dranken of andere verdovende middelen (drugs) mee te nemen naar ons complex. 

  2. Er zal streng worden toegezien op het nuttigen van alcohol van personen onder de 18 jaar 

  Ook m.b.t. deze 2 regels geldt een zero-tolerance beleid. Overtreding leidt tot verwijdering van ons complex en verdere disciplinaire maatregelen 
    
  En voor de rest gaan we er weer een super gezellig feestje van maken!    

  Hopelijk tot zaterdag!

  Bestuur VV Spirit